Ja uvek nosim lance u gepeku i pored zimske gume, i uvek sam spreman da ih upotrebim i nije mi tesko staviti ih iako nisu 'Spikes spider',
ali covece vec ih toliko reklamiras da postajes odbojan.
DAj cene i neki video, gde se mogu naci i toliko.
Pogled za štampanje
Hehehe... slaba vajda s obzirom na profil naših forumaša... 500 € za lance...Ma samo što nisam kupio :sm022:
Ja sada u nedelju prvi put morao da sam montiram lance i moram priznati da je mnogo lakse nego sto sam mislio. Vise ni za to ne dajem pare vec mogu samo da naplacujem uslugu :D
за 500 евра ме спакујте у гепек и кад се заглавите, чекићем и шрафцигером ћу да разбијам лед, а лопатом да чистим снег и бацам ризлу...
Јефтиније :) још добијете домаћу ракију за џ!
Vecina ovde sa foruma ne daje tolike pare za skije koje su im hobi i strast a ne za lance. Ali ovde je kao u onoj poslovici: ne j..be lep nego uporan :glavaozid !!!
U zivotu nisam namestio lance, niti umem da ih namestim, a popeo sam se na planinu oko milion puta. Sta, bre, vredi?! Cetiri vrhunske zimske gume kostaju duplo manje od tih tvojih lanaca, a isto i vrhunske skije. Pa ne bih ti dao te para za lance, makar se pentrao peske svake zime!
Ma nisu ni obicni lanci komplikovani za namestanje. Jednom provalis i posle ti treba 5 minuta max. A da vozim lance po gradu, zaista mi ne pada na pamet.
Verujem da nisu, ali ako ti bas trebaju, to lokalci rade za sitne pare dok ti popijes kaficu i rakijicu