Nadam se dobrom vikendu, jer ne mogu više da izdržim, moram polako da krckam moj 10/s.
Pogled za štampanje
Nadam se dobrom vikendu, jer ne mogu više da izdržim, moram polako da krckam moj 10/s.
Bio sam juce na Kopu, jer je krajnje vreme da pocnem da krcam svoj 10/s. Nisam pogresio, bilo je vise nego OK. Magla je malo ometala ugodjaj, staze su bile odlicne, guzve nigde, jedino jos nema nista od freeride-a. Sledeci vikend bi po svemu sudeci, a narocito po narocito po http://www.snow-forecast.com/resorts/Kopaonik/6day/top trebalo da bude najbolji u sezoni do sada. Ostaje da se nadamo da ce prognoza obistiniti.
rekao bih da su staze danas bile najbolje od pocetka sezone... KG nije radio pa su bile malkice vece guzve na ostalim stazama... magla je malo pokvarila utisak u popodnevnim casovima...snego koji je u toku dana poceo da pada, pada i dalje tako da sutra ocekujem i off piste...
@ski&sun
da da, slazem se skroz za cari zime, u par navrata je bila prava zimska idila...
danas slicno kao juce... nazalost jos nista od off piste... mislim moze po sumi da se odskija ali daleko je to jos od pravog uzitka...
Kolko još snega treba da napada da bi proradile gobelje i gvozdac?
Kopaonik - Otvoreno Prvenstvo Srbije u alpskom skijanju Izvor: SkijaškiSavezSrbije
Otvoreno prvenstvo Srbije, Kopaonik, staza Crna Duboka. Trke u disciplinama Slalom i Veleslalom za FIS kategotije takmičara: kadeti, juniori i seniori. "Uz Nevenu Ignjatović, tu će biti i ostali najbolji takmičari iz Srbije i očekujem visok kvalitet. Nadam se da će nam ovo prvenstvo pomoći u nameri da na Kopaonik vratimo i kvalitetna međunarodna takmičenja." - istakao je generalni sekretar skijaškog saveza Dimitrije Lazarevski.
- čet. 24.02.2011. - Trke Slaloma u ženskoj i muškoj konkurenciji. Početak u 10h
- pet. 25.02.2011. - Trke Veleslaloma u ženskoj i muškoj konkurenciji. Start u 10h
Od ponedeljka niže cene skipasa, ne znam da li je to od samog početka u cenovniku ili su sada uveli taj popust?
http://www.skijalistasrbije.rs/stran...al/vest_id/258
Kakvo je stanje sa stazama?Sta radi,a sta ne radi?
Po sajtu SS-a(Shutzstaffela) i dalje ne rade gobelje, jaram i gvozdac/ledenica. Idem sad na kop pa ću javiti sutra kakvo je stanje ali čisto sumnjam da će otvarati, fali im goriva za ratrake.