U potpunosti se slazem sa Jovanicom - dobar izgled pre svega:sm019:, a za glavu cemo lako - izrasce nova:sm021:Citirati:
Originalno postavljeno od jovanitZa
U skladu sa devizom "Zivi brzo, umri mlad i budi lep les":kez:
Pogled za štampanje
U potpunosti se slazem sa Jovanicom - dobar izgled pre svega:sm019:, a za glavu cemo lako - izrasce nova:sm021:Citirati:
U skladu sa devizom "Zivi brzo, umri mlad i budi lep les":kez:
E, a sad ozbiljno:
Jovanice, da kupis kacigu kad ti predsednik kaze, da ti ne bi UO dodelio jednu po sluzbenoj duznosti - tu onda nema biranja boje i oblika:deal:
Daklem, evo predloga za novi znak ski manijaka. Usavršavali Pop i ja zajedno! :cug::dziveli: Baš smo se pomučili :sm004:Pa, ko voli nek' izvoli.
P.S. Izvinjavam se unapred na eventualno lošem kvalitetu slike. Nisam vičan s ovim uploadovima.
Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
hahhahahahhahahhaha ne mogu da verujem sta cu ja sve procitati na ovom forumu hhahhahahahahhahaaaaaahahahhahahahah
stevane nije bitan izgled nego jednostavno ne mogu da nosim kacigu...nosila sam na brezi neku plavu i nista nisam cula :)
a da...znak je super :) sve cestitke popu i bati :)
... izvestajem sa Druge sednice UO, sa maaaaalim zakasnjenjem:dontknow::
Sednica je odrzana 23.5. ove godine i prisustvovali su joj svi clanovi UO osim opravdano odsutnog generelanog sekretara, tj. mene:sm004:
Na pocetku je usvojen zapisnik sa prethodne sednice, a potom je svako od clanova obavestio ostatak UO o tekucim aktivnostima na kojima je angazovan.
Predsednik je UO predstavio okvirni plan aktivnosti na snegu za sezonu 2006/07.
Nacelno je osmisljen promotivni materijal Udruzenja koji bi trebalo da bude spreman za nastup na ExpoZimu.
25.9. je, pored toga sto je rodjendan Udruzenja, odredjen i za dan pocetka intenzivnih aktivnosti usmerenih ka omasovljenju clanstva.
O odrzavanju naredne sednice clanovi Udruzenja ce biti blagovremeno obavesteni.
Mozda zato sto je bila plava:sm004:Citirati:
Ili da ovo SKI MANIAC bude ispisano iznad slova M i skijasa...
Ili da skijas ostane u sredini, da iznad lucno bude napisano SKI a ispod, takodje lucno (ali da prati kruznicu) pise MANIAC.
P.S. Nesto me zeza instalacija Corela, kad to sredim, potrudicu se da ovo sto sam trapavo napisao i nacrtam.
Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
moguceee :ok:
SKI MANIJACI,
svaka vam cast,tako se timski radi i ako budemo oko svega bitnog ovako radili niko nam nista nece moci a bice nas ko KINEZA,a i vise njih je samo 1.2 milijarde a skijasa ima vise,kako jedan covek na forumu skijanje.hr napisa"...da im pokazemo da smo po nacionalnosti,SKIJASI...":sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017: