-
1 prilog(a)
Prilog 18482
Pazite ovi neradnici koliko su suzili ovaj deo između ulaza na žicu i stolova od kafića!Imaju pola metra snega i nisu mogli to da urade kako treba kao i prethodnih godina da se ne stvara ovolika gužva!Druga stvar,zbog čega ne puste skilift Bandera smanjila bi se gužva dole na polazu a i ne bi bilo potrebe za veslanjem pored potoka?
-
Jesu pustili sve staze ipak?
-
Ne,pustili su Tornik i vezni put sa Tornika prema Zmajevcu.Kažu mi ljudi da če sve biti pušteno za dan,dva i da su uslovi za skijanje odlični.Ja ću u nedelju gore...
-
1 prilog(a)
Pustise pola crvene gornji deo nezvanicno iako su popeglali i sve obelezili, ne znam sto su to "krili". Plavu danas nisam probavao jer je na Zmajevcu bilo 70 cm snega neutabanog, isarao sam ga celog. Sneg je kompaktan poprilicno pa je moglo da se skija i sa uzim skijama lagano, evo jedna sa sred staze da se vidi stanje, drugar smeta u kadru al vidi se dovoljno:
Prilog 18483
-
-
Nemam pojma ako mi verujes spustio sam ovuda 7-8 puta i posle presao na crvenu 2 spusta cisto da dovatim staze malo i tu nije bilo guzve u datom momentu. Sta se desavalo na plavoj nemam predstavu. Vikend ce verovatno biti ljuta guzva
-
i ja sam bio za vikend, odlicno skijanje smo imali, bas sam zadovoljan.
Mislim, da sam dve godine pauzirao sa Tornikom, jer nije bilo snega.
Bude leda na dnu plave pred kraj dana, ali sto se mene tice, bas sam dobro prosao.
https://i.ibb.co/HtfW1gk/20241230-130300.jpg
bakersfield homeless shelter
-
Jel preživeo sneg na stazama? Vidim od sutra zahlađenjenje i novi sneg. Otišao bih možda od ponedeljka par dana, ali se bojim da ne zatvore.
-
Ja kolko sam gledao kamere, danas su skijali, nocas najavljuju neki snegic, ali mozda 10-15cm, videlo se i da im rade topovi na kamerama, tako da ide jedno 7 dana minusa, pa verovatno ce raditi.
Inace ostalo je snega bilo samo na stazama, bar je tako bilo jutros, predvece se malo zabelelo, ali ne vise od par cm danas novog snega....
-
Ja sam skoro naleteo na ovaj link uživo, mnogo se bolje/više vidi situacija na vrhu
https://www.youtube.com/live/y9dt9bF...oKZr8B-KvW8Wib