Ma nema sta, covek je od reci. kad kaze da ne pije vise, (a ni manje) on se toga drzi.
samo kad mi dodje :couto:
Pogled za štampanje
Ma nema sta, covek je od reci. kad kaze da ne pije vise, (a ni manje) on se toga drzi.
samo kad mi dodje :couto:
evo me manijaci,t zahvaljujući heheheh..to sam ja Uti,iz zagreba..kaj se događa,se ide kam na skijanje.ja možda odem na Kaprun od 16-18.06.no lova je problem..jojjjjj
Ziv sam druze moj prolazim kroz neku frku ali ce biti bolje bar se nadam:dontknow: Pozdrav tebi i tvojoj porodici:Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Pozdrav Bato :), ako mogu nekako da pomognem javi!
Eee,ako je u prosvjeti kriza sta mi obicni smrtnici da kazemo:sm018: .Citirati:
Originalno postavljeno od uti1
joj vujche ne zezaj,sam si napisao da tebi lova nije problem,već kako naći sl. dane,tj.. iskoristiti ih.
a vi obični smrtnici ostanite tu,a mi ćemo se skijati za vas..možda.
UTI
Sta u zivotu jednog skijasa znaci gos'n Shengen?... Ljudi imaju problem sa lovom ili slobodnim danima a mi i to i gos'n Shengena...
Samo da zavidis ljudima, nista drugo...
P.S. Ovo ja onako za sebe, nista licno. Uti i Vujo, pozdrav!!! :sm018: :sm018:
Bata Bane, navijam za tebe... :sm019: :sm019: :sm019: :sm019: :sm019:
Puno vam hvala na podrsci, ali radi se onekim zivotnim problemima koje je vrlo tesko resiti, ali se nadam da ce biti bolje. Ne kaze se dzabe posle svake kise dodje sunce. Valjda ce imeni doci sunce, jos jednom HVALA SKI MANIJACIMA
Ma Uti samo sam se malo salio,usput meni nije problem iskoristiti slobodne dane vec ih imati,a sto se tice skijanja na Kaprunu mozda ce mo i skijati zajedno ako budem bio "bolestan":sm018: .Citirati:
Originalno postavljeno od uti1