Znaci bilo je veoma vrlo :sm022:
Pogled za štampanje
Znaci bilo je veoma vrlo :sm022:
ma kaki sneg, kaki bakraci - selim se bre ljudi, ne znam ni di su mi gace i carape, kake crne skije i pancerice, to nestalo u akciji...a tek pare, ni to ne znam di nestade.. :glavaozid
po svoj prilici ove sezone ima da se skijam samo preko interneta.. :sm011:
мачка, мој чоек :)
pozdrav ljudi, jer smo rekli da je znak raspoznavanja
crveni karanfil?! ili bese nismo :D...
videh vas na planini...
nego beogradjani (citaj macko), ubice vas te nekretnine...
nisi valjda uzeo kredit za stan, ako jesi, neces samo ove godine da se
skijas na internetu:D
eto nas beogradjana, cim prorade sve zicare, da ne kazem ove normalne i vredne...
ко је реко ракија? :)
нисам хтео да отварам нову тему, па ћу овде: админ је лепо објавио званичну најаву Скијалишта Србије о инвестицијама за сезону 2013/2014. То је у теорији тако, а у пракси је следеће: Скупштина Србије мора да одобри средства за те инвестиције (ЈП), да се распише тендер, од којих обично прва два пропадну, тако да ће 3 нова четвороседа и вештачко оснежавање које ће пратити те нове стазе каснити (као што су ове сезоне каснили са вештачким оснежавањем на Јабучком равништу; дуго је био минус горе, али топови нису радили јер је тестирање завшрено много касно, а и после су имали проблема са главним вентилом на великом језеру)
Можда сте знали, можда не, али Коњарник 2 ће бити стаза за фрирајд и неће се табати :yay::sm019:
то је најава за 2013/2014, када ће званично бити отворена... то тада ко и до сада :) нико те не тера да падаш и тражиш колце :РррР