Mene je eliminisao zbog tri minusa na sastancima :cool:Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
Pogled za štampanje
Mene je eliminisao zbog tri minusa na sastancima :cool:Citirati:
Isao bih i ja na taj Kop, nije bitno koji je dan u pitanju.(ako Stariji Manijaci nemaju nista protiv)
Bojane ja i ti isto mora nesto da se dogovorimo kada nece da nas zovu :mad:
Uplasili se nas tehnicara :D
Mislim hiljadu dok ne pocne vise zica da radi, posle je 1500.
Zezam se Pope...navno da bih isao, ali dobro si pretpostavio da ne mogu zbog posla :( Bice jos prilike, tame negde sledece godine...
Zice rade 9 - 14:30 i skipass je 1000,
poludnevni od 11 je 800 din.
Uzivajte sutra momci :ski:
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Nemam auto, a i bus prvi je u sedam, tako da postoji samo dobra volja. Ako nesto iskrsne u svakom slucaju cu javiti.:ok:
Sprema se sneg sutra...izgleda da cete imati isto vreme kao i mi u Nedelju...
Nego, svratite mi kod bake da se javite i izvinete u moje ime sto me nema...red je :D :D
A Baneta obavezno kod onih za 10 EUR :D
Prsti prsti bela staza :ski:
:cool: Vi se ne smirujete:ski: :ski: :ski:
Dakle,
Jutrosnji izvestaj sa Kopaonika od ekipe MANIJAKA (Pop, Bata Bane, Djape Zmaj).
Vreme, hladno (-8), provejava sneg, vetar duva na vrhu Karaman (kao i uvek).
Od zica rade samo Karaman Greben i novi Karaman
Staze nisu skoro videle ratrak (mada zbog padavina zadnjih dana mozda su i radili nesto ali se to ne vidi)
Djape Zmaj odmah po izlasku iz kola pao sa daske i povredio palac...nadam se ne ozbiljno
Nastavak LIVE manijačkog prenosa današnjeg skijanja: Kažu da radi rtanj, karamani i još ponešto što ne zapamtih. Ekipa manijaka upravo lomi stazu kod rtnja .... GO MANIACS, GO !!!!:yay: :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
ce izvestaj sa kopa?
mogli ste da se malo ranije organizujete.
sta kazete na novi izlet 08.01.2006.?
ja tesko, gomila posla...
yzma (palestinac), bata bane i pop67
E ste gore skijali ili jurili engleskinje? :ski:
pljahh, bolji je bio sledeci zaokret...
kad idete ponovo :confused: da sam znao ranije,krenuo bi sa vama :D
'ladno iste jakne ! ;)Citirati:
koje su ??
Palestinac, dobra ti marama, imam i ja jednu takvu _nema_mira_nema_rata_bez_Jasera_Arafata_ al' cesto furam rolku pa me davi :mad:
Joj, ljudi, kako mi je krivo sto nisam mogao ni na jedno od ova dva skijanja da odem:glavaozid, a bas mi te jednodnevne varijante najvise odgovaraju.
Ali, od sledece nedelje bi trebalo da sam slobodan sto se tice posla, pa onda mogu da :ski:
Aaaaa, evo i mene, dotako se kompa. Sta reci, jebote krenuli smo u 02 h i posle mojih dva dana ne spavanja, ali sta je sve to za jedno dobro skijanje. Do gore je sve do Brzeca islo ko po loju, ali od Brzeca do Kopa snezna oluja i minus 10, ali Reno clio nikad bolji, i ne trebaju lanci. Dobro je, dobro je, samo da nije one cene u Grandu, Pope moram da ti ispravim nije 510, nego 560 dinara one dve kafe. Sledeci put molim vas malo vise ucesnika i bar tri automobila, sve u svemu dobro je bilo, dobro drustvo i dobro skijanje:yay: :yay:
jel idete sledece nedelje :D :confused:
nosi je preko rolke, ja je stavim oko rolke i tek onda obucem jaknu, slicno kao sal.Citirati:
Originalno postavljeno od Flow
@valdevit gde zivis na nbgu?
......45.......
kakva ti je ovo kapa brate?Citirati:
Uf, sad mi se bash ide. Bash bash :). Dakle, meni shkola traje do sledeceg petka, pa bilo koji dan posle, idem sigurno, mada 4-og vec palim u Bugarsku. Bash cu se jako potruditi da na sledece skijanje idem obavezno.
dobre su vam slike pope,bravo...pretpostavio sam za cene ali nema veze,cacani dolaze do zuba naoruzani...[viljamovkom i pivom]... kako obican smrtnik kao ja da kupi kacket ako smem da ga nosim?Citirati:
Clio-om ste isli a ne golfom :dontknow: .
Pope bez komentara sam.
sledeci put dajte malo ranije da se dogovorimo....
prolazis li kroz pozegu? imam prijatelje tamo a mozda bih mogao i ja da dodjemCitirati:
jel ti ovo kapa na glavi na slici sa kopa?Citirati:
u koje vreme mislis da ces biti tamo?Citirati:
POP-u 76 Zelim uspesno obnavljane licence i dobar sneg pod skijama . . .
Za BOJA evo motiv sa kape:
http://www.skijanje.co.yu/images/kacket_300.jpg
Pozdrav za sve ski manijake a i one koji to jos nisu, zanima me da li se planira odlazak na Igrista, kazu da je tamo ok za ski manijake u zacetku kakav sam ja naprimer.Mogao bih da povezem troclanu ekipu od Sapca posto u njemu zivim:ok:
da, manijacki kacketCitirati:
Originalno postavljeno od bojo
@bojo:
sad sam skapirao nasta mislis... u spustu nosim kacigu na glavi
Ja paniram Igrista na povratku sa Jahorine u Petak 30.12, ali jos cemo videti sta ce biti....
crazy,kad idesh sledece nedelje :confused: hocu i ja :D
Pedja upisi se tamo za topic povrede na skijanju....kako je palac:eek:
Citirati:
Originalno postavljeno od Flow
Brate,
Pa manijaci su uniformisani od glave do pete:yay: i dalje
Uskoro ce se manijacima verovatno i prikljuciti i jedna vrlo poznata licnost, ocekujemo ga i da ga pozdravimo:yay: :yay: :yay:
jel idete ove nedelje na neku planinu,vozi mi se samo tako :( :confused: