Sjajana vest ! hvala za info Jelika :yay:
Pogled za štampanje
Sjajana vest ! hvala za info Jelika :yay:
kakva je situacija ovih dana sa snegom?
kakvi su izgledi za NG?
ako neko zna dal ce biti snega posle nove godine (od 4.1.2009) molim da mi javi na PM...hvala u napred :)
Evo meni je baba gatara bas malopre rekla da se sneg ocekute u drugoj nedelji januara :sm021:
Salu na stranu mislim da ti na to pitanje niko ne moze odgovoriti.
Moja preporuka prati vremensku prognozu za beograd ili neki grad blizi divcibarama. Kada budu najavili sneg za te gradove znaj da ce padati i na divcibarama.
Veje veje veje... :sm019: :sm019: :sm019:
Trebalo bi da ce sutra raditi tanjiric, ne znam da li sad ide. Jutros se nesto radilo na stazi. Ne znam sta li ce biti sa velikom stazom, da li ce jos napadati snega. Ako bude snega, sutra bi bilo lepo za skijanje, bez padavina, hladno (po prognozi).
Danas, ipak kazu, nece biti skijanja (nema dovoljno snega). Juce su pripremali malu stazu, u nadi da ce jos napadati, ali slabo. :glavaozid
Staza je danas bila utabana, zica NARAVNO nije radila.. nije bilo puno snega ali je bilo ok.. na vise mesta je vec krenuo da se topi!! :glavaozid
Nadamo se da cemo vise srece imati sledece nedelje - kako najavljuju meteorolozi.. ako im je za verovati??!! :awm2:
Zna li neko hoće li biti snega sledeće nedelje??
Bilo kakva informacija bi mi značila!!!!
Hvala unapred!
Od utorka meterolozi najavljuju pad maksimalne temperature istod nule i sneg....ako im je za verovati bice snega sledeci vikend...za sada mozemo samo da se nadamo:sm019::sm019::sm019: