Slovenijasport nam je u onoj prosloj bila jedini prozor u svet opreme skijanja. Bile su dve radnje u Bgdu.
Pogled za štampanje
Slovenijasport nam je u onoj prosloj bila jedini prozor u svet opreme skijanja. Bile su dve radnje u Bgdu.
[QUOTE=skiman;28687]Skiman, Covjek, drug, tovarish, prijatelj, saborac............genije !!!!
I joooj pa zasto nisi otvorijo zaseban thread, slike su jednom rijecju genijalne.........trebale su da idu ili u zaseban topic ili pod onaj freestyle thread- ti si genije.
Pa ti si fakata experimentiso sa svim i svacim, cak i sa boardom, svaka cast.
Ove tvoje slike zasluzuju jednu zasebnu temu pod naslovim 'ski-nostalgija' ili sl., pa da se svi uhvatimo SKENERA i kacimo te 'rane radove'.Evo g-din DIM je jedan od starijih posjetilaca, on bi mogo izvuc nesto iz ranih 70tih.
Jutros bauljam po kuci, tuzan sto nemogu nidje na skijanje i sad vidim ove slike i drasticno popravim raspolozenje.
Nego vidim skijo si u dubokom, hahahahaha, bravo majstore :yay:
A nogice bole hehehehe, ha??? Pa nek bole naj bolji osjecaj koji postoji, hahaha, jel jutros ne ides skijat ???? Ako tako nastavi da pada, odreci ces se piste i karvinga.
PS
Skiman, a da i ti stanes na kakavu BC skiju ha? Ti si upravo taj 'old-boy' za koga su te skije nekad i napravljenje da uziva u backcountry.
PS2
Ali kombinezoni na fotografijma.................."lude 80te":sm017: :sm022: :sm011:
prava retrospektiva, aferim junače
moraću i ja da slikam moje RC izdanje iz 80tih..doduše još sam bio štene :o
he he, samo za Sapu
http://www.bhski.ba/forum/index.php?...;id=1308;image
jbg pogrešna slika...u petak na Jahorini, naravno
http://www.bhski.ba/forum/index.php?...;id=1306;image
[QUOTE=Sapa;28698]Jes, da su me bolele noge, al me to danas nije sprečilo, da idem na Kope iznad Slovenj Gradca. Potajno sam se nadao, da nisu uspeli zratrakirati crnu stazu Kaštivnik i nisam se prevario. Crna je bila netaknuta, ko od majke rođena. Bili ja i prijatelj oba sa Atomic GS 11 (kad nemamo neku drugu, kao što i več znate). Prvo smo išli 2-3 brzinaca po crvenoj Kaštivnik, a onda sam mu rekao, da bi pokušali ič u velik sneg, pošto je staza netaknuta a i sunce je bilo. E ljudi, danas je zbilja bila šteta što nismo imali fotoaparat. Mogli bi videt, da se i sa GS 11 od 181 cm, da sasvim pristojno skijat po dubokom. Kasnije smo išli po fotoaparat, a prijatelja više nisam mogao nagovorit, da ide u duboki sneg, pošto je več tamo slomio štap. Pa smo kasnije napravili nekoliko snimaka na crvenoj utabanoj stazi (stavit ču kasnije, kad mi pošalje snimke)......al to ne može dokazat, da sa GS-om skijam u dubokom..... :smoke: BTW iz ponedeljak na utorak šalje nam se nova količina snega od 50 cm na Kopama.......al tada ja neču zaboravit fotoaparat.....
Uh. :glavaozid :glavaozid :glavaozid
Jest da me tuga hvata, sto propustam ovaj show, ali druze drago mi je da si ceifijo pa skoro ko da sam ja..............ali tesko mi oko srca, ove sezone sam jedan jedini dan nahvato nesto sto je pomalo licilo na puder, ostalo uzas od snjega, a vidi te meraje............................. ma valjda ce biti bolje, dogodine :glavaozid
Pon 24.03.08. 13 hoblačno sa snegom-3 °C4 m/sseverozapadni96 %sneg12 kg/m2Pon 24.03.08. 19 hoblačno sa snegom-4 °C3 m/sjužni94 %sneg2.4 kg/m2
Uto 25.03.08. 13 hoblačno sa snegom-5 °C1 m/sjugozapadni81 %sneg1.8 kg/m2Uto 25.03.08. 19 hoblačno sa snegom-9 °C4 m/sseverozapadni94 %sneg5 kg/m2
po svemu sudeci, bice jos 3D skijanja ove zime kod nas:ski:
ps ovo je za kop
Evo pre 2 sata počeo da pada i u dolini, kod mene je več sve belo, pada ko lud.....:sm011: Skiman