ih,nema na cemu...bilo mi je zadovoljstvo
Pogled za štampanje
ih,nema na cemu...bilo mi je zadovoljstvo
Odlicno :ok:
:ok:Super izvjestaj . Vidim da ste uzivali u skijanju, a meni je bilo zadovoljstvo i u zivanje da procitam ovako lijepo napisanu mini re[portazu. Mogao si samo jos koju sliku...
evo jos koje slike
4. slika - jutarnja guzva ispred A1 gondole, samo taj jedan dan nas je uhvatila guzva
i jos malo
Slike su fantasticne , hvala ti sto si ih podijelio sa nama.
Koju gondolu predlazes za izvlacenje? Tj na kojoj je manja guzva,ako ima razlike? Gde ste vi bili smesteni? Kappl,Mathon?
mi smo bili smesteni u Valzur-u, to ti je mali zaseok, odmah posle Mathon-a iz pravca Ischgl-a, nekih 5 km udaljen...
Sto se tice izvlacenja, predlazem gondolu A3 ili A2, razlog je sto su ima polazne tacke udaljene cca 70m, a izvlace na razlicite delove skijalista, pa mozete na licu mesta da odlucite, mada smo mi onako cesto menjali, najudobnija mi je srednja A3, dok je najveca A1, a A2 najstarija(nju menjaju sledece godine) iako su A1 i A3 polazne tacke dosta udaljene izvlace na identicno mesto.
Mi cemo biti smesteni u Kapplu,na spurotnoj strani...
Pitam zbog guzve. Ako je to svejedno,onda cemo ici na blizu nama ;)
upravo tako A3 i A2 su najblize vama, odmah iznad BILLA marketa cete naici na najstariju A2 a odmah malo iznad nje je A2, po meni najlepsa i najudobnija, povremeno kad je hladno pustaju grejanje u sedistima:ok: ona je onako uradjena malo panoramski, sva je u staklima.
P.S. obavezno probajte sankanje ponedeljkom i cetvrtkom od 7 uvece, na gondoli A1