More, dacu ja vama simptome kad izadjemo na stazu! Nasli ste mene, starijeg gospodina, da zaj...vate.....:cool:
Pogled za štampanje
More, dacu ja vama simptome kad izadjemo na stazu! Nasli ste mene, starijeg gospodina, da zaj...vate.....:cool:
Ma samo da mi odemo tamo, lako ce mo videti, te simptome:sm022:
Bata Bane, nedostupan si, moze sutra da se vidimo u vezi ovoga ? Gde? Kadddd?
Gde hoces i kad hoces. Ajd probaj sad
Ajmo, ajde svi u napad:sm017:
Bajastrasini, putnik za.:sm017: :sm017:, Francusku
Jos neki cimer, za apartman:dziveli:
Ajde nek neko uporedi Meinier i Devoli. Kvalitet skijanja, Provod, Cene i profil gostiju
Ima nas 4 zainteresovanih pa da se lakse odlucimo
U principu je isto, samo sto je Menier mnogo veci centar sa 150 km staza na tri brda. Ovo je u principu studentsko putovanje, gde pretezno idu mladji ljudi, a li i za ljude sa porodicama nije nikakav problem. Ja sam u principu za Menier, posto sam bio tamo. Ako ste zainteresovani javi te se na 064/4683170.
Pozzz
Bata Bane
Pored svega ovoga tu je i Sestriere, gde je sve novo, od zica, apartmana i kompletne pratece opreme vezane za skijanje, imajuci u vidu da su prosle zime bile na tomskijalistu olimpijske igre.
Meni se ide u Sestriere! Da li postoji mogucnost da se prikljucim nekome kome je ostalo nepopunjeno mesto za apartman? Do kada najkasnije treba da se prijavim s' obzirom da mi ne treba viza?
Za ljude koji nemaju vizu, dead line za prijavu je 1. februar, a tebi post ne trba viza mozes i kasnije. Ne bi bilo lose da se javis pa da ti dam sve informacije.
Pozzz
Javicu se! Danas ili sutra...
Prilog 709
Evo staza u Sestriereu
http://www.vialattea.it/en/cartina_piste_g.jpg
VIALATTEA PISTES
203 PISTES KM 400
52 BLUE PISTES KM 95
111 RED PISTES KM 220
40 BLACK PISTE KM 85
SNOWMAKING FACILITIES KM 130
Milica za cimera:bootyshak :bootyshak :glavaozid
Ajmo jos neko ljudi:ok:
Da li je ski pass za celo skijalište :ok: ili se doplaćuje:sm008: ?
Celo druze moj
Jedno tehnicko pitanje?
Sta treba od papira za vizu da se odnese u agenciju?
Radna knjizica, potvrda o zaposlenju (dal' treba da bude prevedena na italijanski)...
Sestriere popunjeno, ostali jos 15-tak mesta za Val Meinier
ValMeinier trenutno 90 cm snega na stazama
Sestriere trenutno 60 cm snega na stazama
Link, olimpijskog sela Sestrijere
http://www.torino2006.org/ENG/Olympi..._olimpico.html
Link smestaja u Valmeinieru
http://www.hotelclub.net/hotel.reser...almeinier.htm#
Evo samo da se javim da sam se prije par sati vratio iz Francuske,tocnije Tignes-Val d'Isere i ne znam sta da vam kazem sem da onaj ko ima priliku a voli skijanje da ode na ovo skijaliste jer po mom skromnom misljenju ovo je raj na zemlji za nas skijase-bordere.Snijega ima sasvim dovoljno,istina na nekim stazama ima sitnih kamencica,al je to zanemariva informacija kada se uzme u obzir prostranstvo koje ti je ponudjeno.Vrijeme nam je relativno islo na ruku tako da mi je ovo ubjedljivo najbolje skijanje na kojem sam bio.Prva tri dana nam je pada snijeg i bila malo magla,a onda cetiri dana sunce bez ijednog oblacka i minimalnim vjetrom pa smo uspjeli otici i na glecer La Grande Motte koji nije bas cesto otvoren,a od tamo pogled da ti srce stane,o stazi ne zelim nista da pisem jer to morate da dozivite.
I ja sam nocas stigao iz Francuske, iz Risoula. Ne znam koliko sam mjerodavan, jer je moje skijasko iskustvo uglavnom ograniceno na "regionalne" ski centre, ali je stvarno bilo nevjerovatno dobro.
Liftovi su uglavnom isklopivi i brzo sibaju - mada ima jos nekoliko starih, izgledaju kao da ih je radila ista firma kao na Jahorini? :) Tako da guzve skoro da nije ni bilo, u najgorem slucaju cekas po minut-dva. A vrijeme nikad bolje, od 6 dana skijanja samo jedan dan je bila magla i padao snijeg (mada nazalost svega par cm), ostatak je sijalo sunce. Naravno, na 180km, staza ima kakvih ti padne na pamet. Jeste da su bas tvrde i ledene zbog vjestackog snijega i da pred kraj dana i nesto kamencica, ali... Jedino ostaje zal sto se nismo bas iskijali off-piste, jer zbog prilicno malo snijega postoje dobre sanse da se naleti na kakav kamen.
Bravo za slike :dziveli: :yay: :yay:
Daj jos neku:dontknow:
Nemam trenutno, nisam nosio fotoaparat, ove sam kacio uz mail koji sam slao iz Risoula svim mojim drugarima koji nisu htjeli da idu, da im vadim zaazubice :) Nabavicu ostatak ovih dana pa cu da sibnem jos koju
Na nasu radost dodato je jos 15 mesta za Sestriere:ok: :yay:
Bata Bane, nadam se da se ovim moj izbor od 3 cimerke prosirio na 15, ne? :sm011: Lele kad mi upadnu trojica brkatih i dlakavih sto depr, podriguju i spavaju do podne !!! :sm022:
Evo napokon i slika http://skimanijaci.com/component/opt...ic,198.0/.Samo se morate logirati jer se inace ne vide slike.
Pa sto nam bre postavljas te slike, stvarno si bre neki....:sm022: i mi sad treba da se isecemo od muke.
Eto i samo kazi koliko te je kostalo to skijanje:awm2:
Idemo redom.Put,smjestaj,ski-pass=310€,boravisna taksa˝=10€,nadoplata ski-pass za Val d'Isere=40€ i za hranu potrosio nekih 40€, s tim da smo se prezderavali(citaj dobio 4-5kg) i vratili kuci nesto hrane.A ostala vanpansionska potrosnja je individualna stvar.
Ma tako nam i treba.:sm022:
Sutra idemo da kaparišemo FR, malo sa zakašnjenjem ali dosta nas ima, sve u svemu do kraja nedelje će biti sigurnih petnaestak glava za FR