1. on se ne zove Tina:)
2.nema uslova za pustanje ostalih zicara u rad kao ni gostiju
Pogled za štampanje
1. on se ne zove Tina:)
2.nema uslova za pustanje ostalih zicara u rad kao ni gostiju
Ne pitam za uslove vec da li su ostale zice ok ili su pokvarene ?
Izvini ono za tinu, nov sam ovde.:sm021:
uglavnom su u voznom stanju ,a neke jako dugo nisu koriscene pa ne znam
Ski dude, hvala na ispravci. A sto se tice zica, i jedan i drugi ste u pravu. Neke zice nisu koristene suvise dugo(a nisu ni proveravane) pa se nezna u kakvom su stanju, dok sa druge strane sa jedne su poskidali skoro sve delove da bi osposobili istu takvu zicu koju povremeno koriste (lavlja Vrata).
Igor :ski:
Tuzno... Malo glupo zvuci da odes da se skijas samo na 3 staze :sm008: !!!
Mozda bi uspeli da privuku vise ljudi kada bi osposobili jos nekoliko boljih, ali ne vidim zasto ne bi osposobili sve... :glavaozid
sigurno bi bilo bolje da osposobe sve ali pre svega nema se uslova za tako nesto(jbg i sam znas sta se desava dole) kao ni finansiskih sredstava,nadajmo se da ce se za koju godinu privatizovati :sm019:
Koliko god ti to tuzno zvucalo bolje ces se naskijati na brezovici na tih 3 nego na kopu da svih 22 rade.Citirati:
Originalno postavljeno od kop
Evo jedna Slika sa Brezovice ovo je prosle godine :)
http://xs110.xs.to/xs110/06505/haven_190.jpg.xs.jpg
Deluje mooooooooocno ! Sa koje je staze ?
Ovo je velika Livada Ispod Nove Dvojke, evo jos jedne slike vidise KEC ...Citirati:
http://xs110.xs.to/xs110/06506/Breza.JPG.xs.jpg
Izvini, posto ja bas i nisam veliki poznavaoc breze sta ti je nova dvojka ?
Nova Dvojka je Zica tako je mi zovemo :)Citirati:
Provereno vise puta Kop je za Brezu nula:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od zloglasni
Verujem, ali mislim da bi kop bi za brezu bio -100 da na njoj rade sve zice ! :dontknow:
Nikada nisam bio na brezi ali video sam slike i deluje odlicno !!! Bas bih voleo da odem tamo, ali kao sto vidis imam 14 godina i ne mogu bas da kazem "idem na brezu, dovidjenja", posto moji nece ni da pomisle na kosovo !!! :(((((((((((
Is there snowcat-skiing ("Ratrak") avaliable? If yes, how much is it per person?
Thank in advance
Regards
Stani
5 euro per person, minimum 8 maximum 12
Pa to je dzabalesku.Na Alit-Snowbirdu (Utah) je 275$ po osobi za 8 voznji cini mi se,jeste da ima preko 1000km visinske razlike ali opet je mnogo
Igore, sta se desava dole, jel napadao sneg za ova dva dana? BG je beo ...
Stvarno koliko ima snega gore ??? :)
Neznam kakva je situacija gore u Ski centru, ja sam dole u selu a ovde snega ima ali vrlo malo. Mozda cu sutra da odem do Ski centra i pogledam kakva je situacija.
Dobicete izvestaj sutra :ski:
Verovatno mislis na 1000 metara visinski razlike.HTML kod:Pa to je dzabalesku.Na Alit-Snowbirdu (Utah) je 275$ po osobi za 8 voznji cini mi se,jeste da ima preko 1000km visinske razlike ali opet je mnogo
Visinska razlika je ovde manja oko 500 m.
Da 1000m.Sve jedno i 500 je sasvim dovoljon sobzirom na cenuCitirati:
Originalno postavljeno od Pizzeria-Tina
Koji je najvisi vrh na Brezi i koliko je visok ??? :)
Najvisi v rh Sar planine je ,,Turcin,, ili za vreme stare yu ,,Titov vrh,, ali on je vrlo daleko od ski centra i u Makedoniji.
Na deli planine gde se nalazi ski centar najvisi je ,,Piribeg,, 2522m
Nije to tako nisko kao sto sam mislio... :)
Evo slika iz Ski centra Brezovica, snega ni za leka. Palo je svega 10 cm kod hotela (1700m) a na stazi mozda malo vise. Od sutra nisam vise na Netu jer se selim u hladne krajeve. Pozdrav
Ne kapiram jel radi nesto tamo (od zica) ?????
Pizzeria-Tina:
"Nadam se da sam odgovorio na tvoja pitanja?"
Hvala, da, odgovorio si na moje pitanje.
Ali Stani hoce jos nesto da pita:
Ako vise platimo, dali mozemo cetvoro da putujemo sa ratrakom?
Da li ide ratrak dalje od Piribrega?
svi na BREZU nema druge!!!!!!!!!!!!!!!
dali zna neko koji je najsigurniji i naj bezbedniji put do brezovice, i gde su potenciijalne opasnosti.? i koliko je bezbedno ici na Brezovicu i dali postoji pratnja kfor-a.
Igore!
Dobro slitci. Hvala. Razmislim ako ljudi skiaju ovo weekend ali ako zicari radiu? Ne mogu da dolasim iz bog posla. Ali sve tamo mnogo lepo.
Spaci malo snega za meni.
Pozdrav svima.
o.
Igore, matori, ima li kakve promene sto se snega tice? ...sta kaze prognoza?
Ja planiram da dovodim prijatelje i familiju 28og, a i prilican mi je cim na poslu da pitam za slobodne dana, mrtav sam ako ne bude snega:couto:
Vidjamo se u svakom slucaju (bar)jednom ove sezone.
Pozdravi ekipu u piceriji!
Na Brezovici sneg pada od prosle noci, do sada je palo oko 50 cm snega. Predvidja se da sneg pada jos dva dana. Na zalost nisam se setio da napravim koju sliku i postavim je na post.
Pozdrav sa Breze
Kako stoje stvari sa strujom???
kako i da li rade zicare?
Evo mene posle duzeg vremena. Konacno je internet stigao na planini. Danas je stigla jos jedna grupa manijaka i ostace do kraja sedmice. Snega ima (dovoljno) ali je prilicno toplo pa je staza spora. Tu su i neki Slovenci (devetoro) i oni cu tu jos koji dan. Evo slika Slovenaca u letu.
Pozdrav
Prilog 797
Prilog 798
Evo malo slika sa Brezovice. Napravljene su danas oko 15:00h. Pozz:sm018:
Nije loša situacija sa snegom.... :) Koliko ga ima
Snega ima dovoljno, koliko tacno nisam bas siguran ali na nekim mestima ga ima vise a na nekim manje. Evo slika od danas.
Snega ima jos uvek na Brezi. Do 12h staza je tvrda a posle toga malo omeksa. Ovog vikenda nije bilo puno ljudi i bilo je fantasticno, redovi na lifu su mali a sneg prilicno dobar.
Pozdrav