Hvala @ninic :dziveli:. Trudim se :sm004:.
Pogled za štampanje
idem u cetvrtak u austriju a nisam spremio nista od klope pa verujem da moze mr. Grazer da preporuchi neko nacionalno jelo ili specijalitet neki iz te regije. iskreno nznm ni gde idem nesto tipa grosslokner heilingenblut nesto a ni cvarke nisam stigao da kupim. valjda ima tamo jaja a da nisu seljachka? samo da je utisnut datum proizvodnje I nema frke...
Ja ne verujem sta sam propustio! Posle ovih fotki sa skijanja tesko cu ja da se spakujem za francusku... bem ti i onaj dinastar, presede mi sad i onaj zenin pezo sto mu crko akumulator... jeo bi ja te smdrljive sireve uz to vince nego mi stomak naviko na ovo sa ovih fotki sa skijanja... ne do Bog da posle smdrljevka zasednem na tron, nista ondak od mondenskog skijanja, ondak ni loperamid ne pomaze... kuku zabave, ziveliiiii! :ski:
Samo se ti drzi sarmi. Tvoj stomak bi se pokvario kad bi probao nesto Austrisko lokalno
@grimani ponesi koku nosilju, al paz da ne nazebe posle jaja rovita...
Brate gracer ja za one tvoje rukavice idem na kop na produzeni vikend...sta cu kad sam dipling...
grazer ti ocigledno imash zajebane konekcije obzirom da imash uvid u moj digesticioni trakt. samo se ti drzi tih skupocenih konzervi verovatno doniranih...
Skontao sam ja. Mene interesuje sta si ti hteo da kazes s tom izjavom? Zato sto ja imam skupe rukavice to je problem,sta? Ja sam glup, ti si pametan? Sta? Zato te pitam da objasnis sta si hteo da kazes s tom izjavom?
Ako sam ja u prilici da sebi nesto priustim, zasto onda ne bih. Mada rukavice su kupljene na jednoj velikoj rasprodaji ali nebitno. A koji je tvoj problem s mnom da bi ti mene zbog toga prozivao?
Zato pitam sta si hteo da kazes s tom izjavom?
Ovo je to o čemu pričam, kada sam ih vidio došlo mi je da iskočim iz kabine, ovaj lijevi džiber i čakiju nosi sa sobom u ruksaku! Kradom sam ih uslikao, grozota živa..
Gracer, tvoj post je posle mog, pa mi delovalo kao da MOJ stomak prozivas za one sarme, pa rekoh da ti vratim bumerang. No, kako posle drugog citanja vidim da je tvoja replika na neki post IZNAD, dugujem ti izvinjenje sto te oshandarih onako, iz nehata, nicim izazvano...oprosti.
Inace, licno ne volim kad se neko razmece sa onim cime raspolaze, bez obzira koliko to malo ili veliko bilo, a posebno kada razmetanje potencira, smatram to neukusom.
A sta je bilo u grekos kutiji ? :confused:
Sve i jedan clan ovog foruma na adekvatnoj temi navodi sta posjeduje od opreme. Tako sam i ja navodio. Ali samo zato sto je neka stvar sto ja posjedujem skuplja od neke koju ti ili neko drugi posjeduje ti to zoves razmetanjem,jel?
Kad sam se ja hvalio necim osim kada se o tome pricalo na temi, ni vise ni manje od drugih clanova.
Stoka nije mogla ni do parkinga i haube da izdrži, zgadiše mi čitav dan, nisam mogao ni večerati k'o čovjek, sve mi se Apfelstrudel vraćala iz želudca, šef kuhinje me dva puta pitao jel' sve u redu sa klopom, vidio da mi nije dobro. Jbg, ipak je to fini restoran..
I sada mi se priviđaju onaj ajvar i sir, za ne vjerovati..
ja sam samo jedared u zivotu gazio pravi stranjski mondenski sneg, a to bejase u Laaxu. Secam se kako su me pred kraj dana noge izdale zbog otrova u misicima ili cega vec (!?) i nisam mogao da ustanem dobrih dvadesetak minuta, pa sam onako lezeci u snegu ko na plazi, jeo neki sendvic i cokoladice iz ranca, pio "rosu", na sred ravnog dela ski puta, a svi me gledali ko svetsko cudo, ziv me blam pojeo - kud se ne dokopah gondole??? :hair: :sm004:
Uh j..... u sta se pretvori par komentara.
Pa sta vi to imate protiv snobova i snobizma.
Neko je pomenuo Nusica. Pa taj genije je sa hiljadu reci opisivao cari snobizma a vi...
Ccc Stevo ... kakav primer omladini...
Srecom u Banja Luci ima i dobrih momaka i to ne samo brat Grazer nego i brat bobo
kad se setim :D SerreChe
lecafesoleil poljanche ispred...
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...15579193_n.jpg
Sad bi vam @bobo nesto rek'o... :smoke:
:smoke::cug::kez: pročitao....žao mi je samo što nema kokica....:bootyshak
Uh, ... sta propusti juce,
Pridruzujem se pozdravima za Sapu :sm018:
Za Trendo :ok: , neki su sVatili od 1 posta,
Diskusija .... i gosn. Grazer, no comment,
E, sad 'ocu da svi diskutanti podnesu imovinske karte:
Kol'ko para se zaradjuje ?
Kol'ko se ima u steku (prvenstveno INO racuni) ?
Kol'lko nekretnina (i gde se poseduje) ?
Sta se vozi (koliko komada) ?
i
Svalerke naravno (broj komada) ?
Je'l sam sta propustio ? :smoke:
Nemoj da je neko "zaboravio " da podnese raport, krajnji rok 24 h
Druže Grazer, jel' mogu ja da skopim ugovor s tobom o pravu preče kupovine tvoje rashodovane opreme?
Divim ti se do imbecilnosti! :sm017:
Je l' to neko ima nešto protiv BanjE Luke (da, razdvojeno :))?
Bobo, da nije rakijski kotao na sredini gondole? E to bi bila meza...
Yeap..."akademski gradjanin" progovorio iz vas :sm008:, sto me ponovo navede na pomisao o, davno vec, napisanim istinama iz ruke gore pomenutih Krleze, Nusica neizostavnog Laze Kostica, i likovima , po DEFINICIJI identicnih Vama,koji me ovih dana plase sa ekrana TV prijemnika, vicu iz zvucnika radio prijemnika da ce da IM bude bolje ako im "dam" svoj glas...
A onda, pustim neku epizodu Bele Ladje, cisto da me ne zajebu nekim slucajem i OBAVEZNO poneku epizodu Crnog Gruje..."neki CEMO i da se vratimo a neki CE TE da poginete..."
Daleko Vam lepa kuca...:smoke:
:DGdje su kokice???? Pivu imam......:cug::smoke:jel neko reko Crni gruja/otpisani-----:sm011: taman.....http://www.youtube.com/watch?v=eU51UTYSvmk
:sm008: gospodin covek pa tako :sm008:
i sad ti ''seljak'' udjes u restoran i neki nas gospodin tako tamo, pa blam da te pojede
ipak je bolje pored staze i u gondoli za ''seljacku-zdravu'' klopu:dziveli:
Posmatraci EU vazda Dobro Nam Dosli :sm018:...e sad, "problem" i jeste nastao oko preporuke sta konzumirati u momentima preko nam potrebnog odmora na skijanju, tako da bih Vam preporucio, umesto kokica, duvan cvarke, tvrdi sir i neku dobru sljivovicu-ne mnogo jaku i ne u kolicinama vecim od 2 casice ili jos bolje cokancica pre 17.00h
Sve u svemu, eno na Jahorini se zabeleo, pa ako Bog da da se niz brdo spustim za vikend, a onda na Kopaonik u sredu-cetvrtak ako preostane cvaraka..
Sve najbolje:dziveli: