Vrtece se repriza ovih dana na eurosportu.posle fantasticne prve voznje drugo je samo potvrdila zalato.
Pogled za štampanje
Vrtece se repriza ovih dana na eurosportu.posle fantasticne prve voznje drugo je samo potvrdila zalato.
Mozda je ovo neki nagovestaj bolje skijaske buducnosti Srbije
Teško. Skijanje se ovde više tretira kao statistička greška nego sport. Uostalom, Jelena Lolović ima 4 medalje te vrste, od toga mislim 2 zlatne pa se ništa nije desilo čak ni po pitanju poboljšanja uslova za treniranje.
Nevena je pokidala danas, svaka čast!!!
Ali i Akselerator je danas pokazao kako se vozi super veleslalom i kakvu brilijantnu tehniku poseduje!
Val Gardena / Groeden (ITA)
Super G - Men - World Cup
1. SVINDAL Aksel Lund - 1:35:82
2. HUDEC Jan - 1:36:40
3. THEAUX Adrien - 1:36:73
ZAboravio sam snimiti SG, a ne mogu da ga nadjem na ytube.Ima li mozda neko link snimka trke?
Prvu voznju je pokidala:))
Odlican Eric Guay danas na spustu
Ima li kakav info za Lindzi?Izgledala je kao da je svijet propao...
Erik je imao bolju taktiku, ali je Jansrud odvezao muski.
21.12.13.
Val Gardena / Groeden (ITA)
Downhill - Men - World Cup
1. GUAY Erik - 1:56:65
2. JANSRUD Kjetil - 1:56:77
3. CLAREY Johan - 1:56:89
A sto bjese dobar GS u Alta Badii!!!
Sjajna i uzbudljiva druga trka!
Marcel prvi, Aleksis drugi a Ted treci.
Vidjeste li Naokija na danasnjem slalomu?:) Sa 21. na 4. poziciju.. Prava kamikaza:)
E volim brate ovog Hirschera, kad krene da pleše među kapijama....:yay:
Hoce li biti veceras prenosa druge voznje slaloma za zene, na Eurosportu ?
Evo upravo pocinje , i kod njih paaada snijeg .
Imam neki utisak da gledamo istovremeno najbolju slalomašicu svih vremena i onu koja će je naslediti sa tom titulom. Marliz Šild očigledno nema nameru da ode još uvek ali će je u penziju oterati Mikaela Šifri. Mala kida i definitivno ima mogućnost da u narednoj deceniji dominira kao niko pre nje.
Apsolutno je dominantna bila danas Shifrinova.
Kako dooobar slalom . Svaki drugi padom zavrsava prvu voznju ...
Teska staza, los snijeg .
Gledah najavu za Kitzbuhel ove sedmice i onda cackah po netu da vidim kako je to nekad bilo....
http://www.youtube.com/watch?v=dvL46APZzMY
Obratite paznju kako su bile uredjene staze i kako je bilo opasno i za takmicare i za gledaoce...I naravno, kako se Bojan Krizaj razvali :)
Kako je dobro odvozio Bodi Miler ...
Ali zato Reichelt..:D
E ne znam ni ja...Pih
Ehhh Bode...za te godine nadmasio je samog sebe, ali...nesto nije bio dobar na kraju trke.
A onaj austrijanac Hannes...te povredzen, boli ga kicma...te dali ce nastupiti...te
koliko ce i kakvih injekcija primiti pre trke...ups, ovog nije bilo, ja samo onako naklapam
Casno je reci da u ovakvoj trci ne moze covek osporiti znanje, umece, sposobnost, hrabrost,
pripremu opreme, i jos mnogo toga...ali stotinke su u pitanju.
A Aksel, e Aksel je bio Aksel.
Kako i da je uzivao sam u trci.
Uzivanje bi bilo umanjeno bez onog montipajtonovskog komentatora.
Bez njega dramaticna trka ne bi imala i zabavni kontekst, a cilj je ipak zabava zar ne?
Ne mogu vjerovat, Bode ponovo prvi i vec ga ledeci takmicar smijeni sa vodece pozicije ... E ne da mu se nikako .
Au kakva trka...
Kristoffersen opasan... i Hirscher i Neureuther su loše odvezli kraj, ali sa 57 sekundi zaostatka na zadnjem prolazu na kraju imati -13...
E vala ih je nadoknadio brzo :sm006:
Nojrojter je lose odvozio prvu voznju, inace je u drugoj bio savrsen... Hirser je lose odvozio drugu voznju u poslednjem delu i zato je izgubio... A ovom maleckom svaka cast, odvezao obe voznje vrhunski :)
Mali je brat...kako utisa Austrijance...
A Mat poslednji koliki pritisak je imao kad je na 5oj kapiji uzjahao...
Sladming, Svetski kup, slalom, top 10 po proizvodjacima:
3 Nordica
2 Rossignol
2 Salomon
2 Fischer
1 Atomic
Kao i prosli put, u top 10 najvise Nordica...
Ja mislim da ni do pete nije stigao :), vec je na trecoj zavrsio trku. Puko pod pritiskom.
Odlicna trka.
45000 ljudi...cifra
Prošle godine bili smo u Zg na Svetskom kupu i u hotelu gde su smešteni takmičari sedeli smo u kafiću sa Rajkom Šamšalom. I pored nas Kristoffersen. I kaže nam tad Rajko...ovaj mali je nevidjeni talenat, sad je odličan, a biće ubica. Ja ga gledam, mrsavko jedan, 50 kilograma s pancericama...Kad je ove sezone bio treći u Leviju, setim se Rajkove priče.
Reklo i se muška verzija Mikaele Shiffrin. Strašno koliko je dobar i kakvu tehniku ima....a još nema 20 godina. Kako je samo utišao Schladming...uffff:sm017:
A reci mi Samsal odakle je porijeklom, ako znas, naravno?
Poreklom je iz Crne Gore.
Predpostavljam...Samsali su sa Zabljaka
Otkazana Kranjska Gora zbog prevelikog snijega . Nadam se da ce se te padavine i ovamo spustiti ...
Au kako odvozi Ligety prvu voznju u St Moritzu...