Pa sto mi kazu kad popijem malo vise piva da sam se zagrejao :eek:? Predlog za kuvano vino se usvaja :yay:. Kuvana rakij vec trazi meze, ne ide bez icega da se pije a vino vec malo jacu hranu :sm011:.
Pogled za štampanje
Ne znam, ja pivo pijem leti, da se rashladim (i dok se ja tako rashladjujem, nesto pocinje polako da me mazi po glavi...), a za sva ostala pica treba samo jedan preduslov- zelja. Zrtvuj se malo zarad naucnog eksperimenta!
Pa covek zvao na pivo :dziveli:. Moracu da se zrtvujem, nema mi druge samo da vidim gde i kad a i sa cim :cug:.
A ima li neko iskustva sa Nordica aktivnim vesom?
Nasao sam danas po povoljnoj ceni 2900 din gornji i isto toliko i donji deo ,fenomenalno izgleda ali me buni sastav....92%pamuk,6%elastin i 2% necega-zaboravih cega...
Zaista dobro izgleda i prijatno deluje na dodir ali ne bih da bacim blizu 6000din na nesto sto ce zadrzavati znoj!
Ima li komentara,iskustava?
Cim je toliki pamuk ja licno bih odustao od toga. Zato i jeste tako povoljno
Sto mislite o Burton aktivnom vesu,
npr. o ovom modelu?
http://www.buysnow.com/base-layers/b...pop-stripe.htm
Ja imam jedan gornji komad već godinama (Burton), veštački materijal koji ne upija znoj i brzo se suši a prijatan za kožu kao da je pamučan - odlična kupovina, jes' bio skuplji od ostalih ali se zato višestruko isplatio :).
Sad, ne znam za ovaj konkretan model, ja obično gledam da je veštački materijal (da nema pamuka uopšte) a da je prijatan za kožu kao prirodni (da ne izgleda veštački "pod rukom" ;)).
Ima li neko iskustva sa ovim vešom
http://www.craft.se/products.html?tx...5D=Active%2520.
Ovo sam danas pazario i bas mi je leglo.
Totalno se slepi sa telom i bas je udoban a i sastav mu je vrlo OK.
http://www.alpinsport-bg.com/product...6fa8fda0b0029b
poy
Gde? Koliko para?
60 ojra
a ima i north face za iste pare, ali mi je ovaj delovao mnogo udobnije i bolje.
north face se nije bas totalno lepio za telo svuda a kraci je od ovog.
gde, e to je vec malo problematicno.
naleteo sam slucajno kupujuci parfem, nisam ni sanjao da i to imaju i kad sam video i probao oma sam odlepio
Koja radnja?
hahahah popularni shaneri :smoke:
Da li je bitnije da je veš aktivan ili da je čist? :smoke:
Ja za skijanje imam dva para carapa tako da cim dodjem taj koji sam nosio operem i ima fore da se osusi za prekosutra :)
Ja sam kupio u delkatlonu wedze aktivan vec i nije los uopste... Donji deo je 15 evra, gornji valjda 19...
Topliji je ako nije čist... kad se fino impregnira
Uzeo sam na ExpoZimu "Zajo Norman Zip Top" kod Gore:
http://www.zajo.sk/sk/norman-zip-top.p1200.html
Najbolji first layer koji sam do sada imao (probao 6 dana prošle nedelje). Na sajmu bilo 4500din, vidim na sajtu da im je sada 6700din..
Takođe postoji i donji deo, prodaje se odvojeno (isti materijal / izgled).
jel koristio neko KILLTEC aktivni ves?
cena povoljna,oko 4500 gornji i donji deo u sport impulsu...
deluje mi kvalitetnije od McKinleya ili Icepeaka (u Nisu se mogu naci samo ta tri brenda).
WLAD, a sta mislite o X-techu iz Gore-i ?
Ne pratim ja mnogo te materijale :), uzeo sam ove sezone planinarsku (shell) jaknu koja je jako tanka, pa sam onda nabavljao dodatne layere za "izolaciju", na ExpoZimu sam se konsultovao sa jednim iskusnim prodavcem (planinarom) oko toga pa sam kod njih uzeo second layer (2 kom) i onda sam ga pitao da mi preporuči first layer, preporučio mi je ovaj gore i fantastičan je... Preporučio mi je Zajo zato što za identične materijale nude nižu cenu od ovih "izvikanih" :).
(ovaj model ima Polartec PowerDry materijal)
Ja sad u nedelju ceo dan skijao u X-techu i bio sam suv, za promenu ili bar nisam osetio da sam mokar.
Sve u svemu odlicno sam se osecao u istom.
Cak i u povratku u kolima kolega zbog zene zalozio grejanje do bola i nisam prokuvao u istom sa jos flisom preko.
Tako da bih rekao da odlicno odvaja znoj i extra brzo se susi , ali mislim da ne greje.(sto se i pokazalo nepotrebnim na -10 uz tanak flis + full zip flis i preko tanka jakna-jednoslojna tj. samo shell)
:sm018:
kupio danas u Planeti na snizenju,po sastavu bi trebalo da je dobar...videcemo!
materijal je bas debeo i tezak,savrseno prianja na telo (do duse,ja imam 96 kg,sve mi prianja uz telo) ,sa unutrasnje strane se vidi drugacije tkanje u tri zone znojenja tela,obelezeno razlicitim bojama materijala,u svakom slucaju bolje deluje od Killteca i McKinleya!
Koliko je izasao? Ja sam ga isto ranije gledao, i delovao mi je super, ali cena je bila malo previsoka za mene u tom trenutku.
neces verovati 2390 dinara u Planeti,imas potpuno isti i u Sport Impulsu ali je cena 3290,bio neki popust,kupio bih ga i za tu cenu,bas deluje kvalitetno!
neki popust u Planeti,ili su se nesto zajebali,uglavnom ,zadovoljan sam!
sad kontam,mozda su mi naplatili onu jeftiniju varijantu,onaj skroz crni Brugi jednostavnijeg tkanja i drugacijeg sastava materijala...
Videcu da pogledam onda u ponedeljak. Mada, ako kupujem, uzeo bih i gornji i donji deo.
Mora da se pazari!
Za malo da se zeznem pa da uzmem onaj drugi. Na kraju provalih pa nadjosmo velicinu i ovog sivog. Na prvi pogled super deluje. Za te pare sumnjam da moze bolje.
Cuti, ja sam 4-5 godina u Cherishu skijao. Ovo je space shuttle za njega :)
koliko ti je izasao donji deo?
ja imam neki no name donji deo,debeli neki materijal,susi se za pola sata posle pranja,neverovatno,a kupio ga za neku sitnu kintu! Prezadovoljan sam!
Gore sam nosio Nike super dry materijal,ili tako nekako lose se pokazao,bacene pare...brand ne garantuje kvalitet!
Donji deo je 2094RSD
Da u Planeti. Uzeo i gornji i donji taj sivi. Imaju i muski i zenski.
I ja uzeo u Planeti ( 3490 - 40% = 2094 rsd), prililčno dobro izgleda.
Ovo mi dođe dobar (i jeftin) izbor, samo ne znam kvalitet, sastav i ostale podatke:
http://www.hervis.si/cms/frontpage?skipk=8799317587251
Jel' koristi neko da da komentar?