Ahahahaha! Nek ide sve u pm, poslacu mu i kapu! :sm022:
Pogled za štampanje
Ukoliko Sapa postaje predCednik insistiram da Bata Bane postane ministar za socijalna pitanja :sm017:
http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=2412
Za mesto sofera pravimo listu kandidata i testiranje. :cool:
e bane bane, nikad od tebe bizmismena; kikija bi srcka strefila kad bi procito ovaj tvoj thread; cuj dzabe dao, ali ne 'dzabe' za npr jedno 80,90 evra nego stvarno dzabe za kafu (i to obicnu nije ni makijato)
dobro si se ovoga sjetijo ovih pancerica max (i u pravu si da bane nije za precednika nego nekog socijalnog radnika,ko ne zna oteti, i iz oka ukrasti, taj nije zasluzijo da vlada) :D
http://www.skimagare.info/forum/index.php?topic=82.0
Stvarno sam Rasim Ljajic:dontknow:
:sm022: Ajde cjepidlake, čovek je prodao stvar pa šta?? Šta plačete?? Idite u prvi Intersport pa si kupite kacigu za 35-40 €..... Ako nemate tih para, onda nemojte ni da skijate....skup je to sport:smoke: Aj plačete i pravtite gužvu zbog 10 €??? Smešno, da smešnije ne može da bude....:sm021:
Ih, Skiman, ajde brate, ti si sad poslije svih ovih postova napravio :sm023:
od super price koju su razvili Sapa, Macak, Bata Bane, Tadija i ostali.
Molim admina da ova zadnja 2 posta izbrise i da ovi momci nastave se pricom,mnogo je zanimljivija od osnovne teme:dziveli:
@hallo: vidi momcino, Bata Bane je vec udomio pance, al mu valjda ostale one profesiJonalne rukavice za DZ, Tadija takodje daje za DZ neke pance, ja kapu i kacigu, samo da ih iznadjem - taman ustedis kapital za one Kikijeve P50 "spremne za izazove" i hopla na Karaman Greben! :D
Skiman, ajd vidi i ti nesto, mozda stapove za coveka? Nema Kikky u ponudi, jbg.
Eto, @hallo, od opreme za skijanje koju treba da nabavis ostaju samo pluca i dobra volja... :sm019: :sm011: :ski:
@Svi...e bas Vam hvala na dobrom citanju uz prvu kaficu...xexex....napisaste 5 strana nicega...talentovaniji ste cak i od mene...a trebalo je sotati na PRVOM postu jer u njemu je izneto sta me je mucilo...mada, sad kad citam sve ovo sto napisaste, shvatam da je Gospodin Antonije Pusic potpuno i apsolutno u pravu....uslove i okolnosti zivota u jednoj zajednici (drzavi, porodici, gradu a evo sad i Forumu) diktira mentalni sklop i samosvesnost svakog pojedinca...mozda malo "duboka" misao za jutro , ali sto se mene tice to je sve...
Sto se mene tice, ovo sto pise u mom potpisu, a na sta je VECINA nas zaboravila je PRVI uslov da smatram nekoga COVEKOM.
BTW...adresu da mi posaljete te stvari samo kazite kad vam treba...
Pozdrav
@hallo, vidi ja sam stvarno probao i na trenutak uspeo da budem ko Mahatma Gandi, al nemoj me teras da pomislim kako sam dzaba krecio... Ajd' bre malo dobre volje, ima snega ko shashe, samo sunce fali - taman me strelja u levo oko, a necu navucem zavesu, samo da 'vako zasija na planinici za vikenAd, pa da pregorimo bez kreme - svaki put je uredno zaboravim na ves-masini, u pm..zato imam tri labela, mogu da ih jedem i da ostane! :D
Nebitno...ako vas vredja neka se obrise.i IZVINJAVAM se (KLJUCNA rec sa kojom je je @Grazer vrlo JEDNOSTAVNO mogao objasniti meni postupak)..nemam 16...napisao sam sta mi smeta vec u PRVOM postu, tako da , sto se mene tice, i ja sam zabrazdio u OFF i nebitno...baveci se svojim poslom UVEK me zanima reakcija VECINE, jasan mi je stav i nemam nameru ispravljati nista...stav je stav..
Jos jednom, ko se oseca uvredjenim IZVINJAVAM se.:dontknow:
Odoh na planinu, jer , kad sve saberem, sve ovo je posledica stresa usled nedostatka vertikalnog transporta...
Registracija je besplatna i u svega par koraka :)
sve znam, cekam admine da me proglase magarcem! :D
E sad sam magare i video sam. Jes vala Bata Bane stvarno Rasim Ljajic! :D
sad vec serete klamfe svi skupa, haj dosta, otvorite novi offtopic;
ps
moram ozbiljno skimanu da dam lekciju iz morala; skijanje jest skup sport, ne samo za ljude kojima je i €10 veliko neko i za one kojima nije tesko da plate;sto ne znaci da oni koji krpe kraj s krajem ne trebaju da se bave onim sto im je pasija (mozda to cak ima vise sharma nego kad sebi sve mozes da priustis bez vecih problema) pa jel?
elem da razumiju hello i dredd63 od pocetka mi nije bila namjera da omalovazavam necijih 10E, nego samo da se od ''izgubljenih'' 10evra ne treba pravit dramu. toliko gnjeva oko 10evra je pretjerano. (ako grazer sljedeci put nekog zahebe za 100evra, i ja cu da se pridruzim pljuvacini :) )
dzabe Sapo, ko sto rece Bata Bane - gotov si - ipak (S)KIkija za preCednika! :D :bootyshak
Evo uvodim demokratiju na forum, sve pare iz banke u Schwitzi prebacujem u drzavnu blagajnu, disdenti tj banirani ce biti pusteni na slobodu...pravim dvospratnu gondolu na kopaniku, divcibarama. do Brezovice kopam podzemni tunel od Mitrovice i naravno i tamo pravim dvije gondole na po dva sprata (jedna za ''njihove'' druga ''za nase'' skijase, neki red mora da se zna jelte) :D....odsad se vozim na biciklu umjesto u autu....
sta jos vise da vam ponudim m...u vam ne zahvalnu ! :(
plakace te vi za ovakvim preCednikom ko neki za titom i staljinom
Kad smo kod Tita i Staljina, da dodam malo offtopica, letos se šetamo po Dolomitima i naletimo na neku prodavnicu suvenira (na Gardena pasu), spolja izgleda normalno :). Ulazimo unutra deo prodavnica OKe, klasična sra*a za turiste kad ulazim u drugi deo prodavnice a ono skeri šit, sav naci arsenal (noževi sa kukastim krstom i ostali arsenal), na kraju zida polica a na vrhu red flaša sa šnapsom sa različitim etiketama. Pa među njima hitler, staljin, če i tito :D - pomislio sam kako se u lepom društvu našao, rame uz rame sa hitlerom :D.
E brat @Grazer, postade najcitaniji na forumu:ok::ok::ok:
eto sve se svrsi u ljubavi nije danas dzaba dan zaljubljenih :sm011:
ps
kazu ko se tuce taj se voli
malo offtopic( izvinte ponjelo me, mada se naj radiije drzim zadane teme :jester: ) pazi kad su tadijine pamce otisle kod Kikija...i sutra na oglasima idu za € 100,-
KIKI OBJASNJAVA!!!
vama do sale a ja se bojim postati:eek: na forumu da onaj stoker odmah me ne zaskoci s nekom dosjetkom gde mi sve po spisku ili mi pp posalje s nekom porukom koja nema veze s vezom.:sm006:
Poslujte vi s hallo pa mi javite kako bilo, jeste li preziveli!:couto:
ovo je onim mojih 5min slave jel? :) NAPOKON
e ba dobro Grazer, ovo ti je fakat bespotreban post, treba sad hallo tebi da replicira i tako u nedogled?? ? obrisi ovo dok jos moze, ako moze i pusti dalju pricu, osim toga spamujesh ovaj thread, jer ovdje se radi o ljubavi, mrznji, vlasti, dobrocinstvu, izdaji, laznim predizbornim obecanjima i prevari...ovdje je tema Makijaveli, a ne preprodaji polovne opreme. ajde ca.
Mislim, sta reci? Koju posluku porati? Kome?
http://www.youtube.com/watch?v=fKvXiBVK-K4
:sm021:
evo jedan spot za Hallo i Grazera :D
(gledaj od 0:56)
http://www.youtube.com/watch?v=rVKj9...eature=related
Xexexe...sta cu...cutah...
1. Kada sam vas "gospodine" sa "sve po spisku"?
2. Evo JA cu prekopirat' svoj PP upucen Vama pre 2 dana, cini mi se (racunah da se nadjemo i platite kuhano vince kod Dragise i Bilje na Poljicama) al Vi jopet :glavaozid
Pih...nemam u Sent poruke pa Vas MOLIM ako imate primerak iskopirajte i stavite je ovde...
PS...i dalje ne gubim nadu da cemo se sresti na Jahorini...koliko ovaj vikend...odoh sjutra ranom zorom i cekam kod Dragise i Bilje na Poljicama od 11.00-11.30h i 14.30-14.55h...sreda, cetvrtak, petak, subota, nedelja...kad god odgovara navratite..
evo ja cu prekopirati i da zavrshimo sa svim :D
odlican primer kako se posluje. samo jedna mrlja ali nije do njega...blame it on AKS
prshte samo rechi HVALE
Ocene za korisnika: Kiki
Ljudi jel vi mislite da ce ova tema postati jedna od najaktivnijih ili ce biti kratkog daha?
Pa držiš je u životu...:sm011:
pa kad se bojis, sti si ga zavrnuo?!
Ko je mopgao da zna da je to takav dzavolcic :eek:
e ba..eto vas ko tetke neke, ako ovako nastavite necete do 2013 zavrsiti.
btw. grazere kad vec vuces za jezik eto covjek te zvao da popijete po pice na jahorini da izgladite nesuglasice, znaci nije covjek bas toliki bauk, nema potrebe da ga dalje prozivas.
cuvaj se Grazeru da se ne vratis ovakav :kez:
ne lozi Tadija, sine Brute....
ne ne bude :sm022: ili :couto: ili me ceka gore negde :awm2: