do... :confused:
Pogled za štampanje
do... :confused:
Brate Pop odlepio skroz sto se topi sneg na Jahorini. Pope moramo negde na pivo :cug:
Ne mogu bre da nadjem one linkove za sve staze i sve zice
verovatno do kopa???
aha...tako recite...da vas ceo svet razume...kop je livada za Jahorinu...tamo nema voznje,samo poziranje... :D
jeb*ga, ali kada nemas bolje, ni to nije lose. neka oni poziraju ni cemo da :ski: pa cemo zideti ko je imao bolje zimovanje :ok:
naravno...al jednostavno mrzim takve ljude,kao shto mrzim i Bg...poenta je biti napadan,imati "marke" na sebi i pozirati,iako su te "marke" kineska radinost... :)
Ljudi, OPUSTITE SE, sta vam je bre?! Mi idemo da skijamo i uzivamo, a kome je do drugih stvari - njegova stvar...Citirati:
Originalno postavljeno od valdevit
Live and let live:ok:
Mene ne zanimaju POZERI,i mi cemo pozirati kada se budemo slikali,snimali ili pili pice na brzaka,provalili ste me da ne mogu ni da napisem gde bi sada mogli u petak da idemo na ski vikend,pa vas molim da se neko prihvati obaveze da obezbedi smestaj za 1 noc tamo...:smoke:
Manijaci kad ce te u Bansko? Ja sam tamo od 6-14 pa se nadam da cemo se sreti. Hocemo li?
Druga polovina februara:yay:
takodje. :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Napalise se i neki moji sa posla za Bansko tako da ce mo najverovatnije imati pojacanje:ski:
FBI na skijama :) bice zeznuto.Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Vala da znas:obrvajedn
A da ne bude to FBI ono Female Body Inspector:kez:
Alo bre ljudi bar vi spavajte kad ja ne mogu:glavaozid :sleepy:
^pa mi da ti pravimo drustvo da ti ne bude dosadno :D
samo da znate da mnogi planiraju da pale u bansko posle bozica!!!
pricao sam sa nekim mojim ortakom bas oko zimovanja, rekao mi je da se on organizuje sa oko 10 ljudi.