Ma to je OK za napredne skijaše... za agresivniji stil vožnje...
Pogled za štampanje
I da ponovim LINK za štelovanje vezova.
Sorry za kasnjenje u odgovoru...
Zavrsilo se jedno skijanje - al sam evo vec dosao na drugo :)
Kratko receno - vrede svakog evra koje sam dao za njih - tj. koje cu davati narednih x meseci... (kreditna kartica zlata vredna...)
Osecam se na istim mnogo stabilnije nego ikada, isto tako i pri vecim brzinama skije su veoma stabilne. Kad sam vec kod brzine... mnogo su zeljne brzine - vrlo lako se ubrzava :) a josh ako se pusti odgovarajuca muzika ume bash da se malo pretera sa brzinom - ali i dalje je upravljivost odlicna.
Mogul sam preskocio ovaj put - malo doterujem tehniku, a i kolena me bole (imam losa kolena) - pa dok ih ne doteram - moram malo da preskocim mogul.
Uglavnom - na dobrom snegu se lepo ponasaju - a na mokrom - to upravo testiram...
Sad cu iscukati neki blog post na mom sajtu - pa pogledajte sutra preksutra... www.jakovljevic.net
Probacu da malo opisem kako je bilo skijanje itd...
Poz i hvala svima!
Bilo bi lepo da nam pokazes i neku sliku sa skijalista, da znamo sta propustamo :ski:
Super za desetku, nema greske kod fischera... :ok:
Bice - na istom sajtu u sekciji galerija, u petak. Nisam pravio mnogo fotki - bilo mi interesantnije skijanje.
Jel zanima nekoga snimak niz olimpijsku stazu? Iz ruke, iPhone...
Thnx na pitanju!
Kasnim sa uploadom - prvi razlog je bio nedostatak vremena do sledeceg skijanja, a nove razloge vidite na vestima.
Ovde kod mene je mirno, ali problem predstavlja zemljotres koji ocekujemo i topljenje jezgra u elektrani. Cak sam razmatrao opciju i da sednem u avion - ali sam na par sati od leta odustao od toga. Nadam se da ce sve biti u redu.
Cim se sredim sve, okacicu fotke, i verovatno jos koji blog post - a tom prilikom cu vas sve obavestiti ovde da sam to uradio.
Pozdrav!
ja bih odmah seo u avion...negde sam procitao da se posle svega toga zemlja pomerila iz orbite i da je dan kraci za sekund ipo...drzi se tebra i ne cekaj drugi udar....
Ostrvo japansko je pomereno 2.5 metra, a pomerena je osa rotacije zemlje - za 10 cm :D
Dan je skracen za mnogo manje od sekunde - mislim da je krace i od mili sekunde...
Jos nisam siguran sta da radim - al mi deluje da nece biti sranja... al ipak se prate vesti...
evo i ja da se ukljucim u temu, posto sam se i ja nalozio na te progressor 10+, nego to sto si gore spomenu da moraju skije svakih nekoliko da se nose u servis zbog vezova, to je verovatno, zbog tih drugacijih vezova koje one imaju,tacnije FlowFlex koje mozes sam na stazi da podesavas, zavisno koliko hoces da skija bude tvrda, tacnije kakvu voznju zelis, to se lepo vidi na ovom klipu
http://www.youtube.com/watch?v=HREuk2Rl0wc
e sad ako je to tacno, da mora da ti ovlasceni servis to odrzava, pitanje je da li neko u srbiji to radi ???
P.S. Druze, i ja se slazem sa ljudima gore, bezi iz japana, ako mozes, nije radijacija za zajebanciju nikako, mislim kad ovoi nasi u srbiji potvrdjuju da nema radijacije iz japana, sta li se onda desava u krugu od 2000km... sve najbolje
@apsolutno se slažem..Uvek za skiju koja te tera da skijaš pravilno i budeš kažnjen kada grešiš. Head i supershape 165 cm.idealna ali ne najjači model ,nego "obični" supershape. Oduševljen sam, ultra je brz i vrlo upravljiv,za tvrdu podlogu i na ledu je extra.