ima li neko pojma da li je pao sneg tamo i kakvo je stanje???
Pogled za štampanje
ima li neko pojma da li je pao sneg tamo i kakvo je stanje???
ne zna se sta je lepse ,one prve dve ili one dve ispod:obrvajednCitirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Za mene prve dve ostale brisi,ako ova peva tamo ja idem sa tobom na Zabljak,VAZI?Citirati:
dosta bre o zenama! odosmo offtopic! sta se desava na durmitoru?!
Pa sta god da se desi oni paliti zice nece pre 25tog/NG tako da je sve jedno ;).
A snega ima sigurno dovoljno za skijanje :), bilo je i pre ovih padavina, a sada ce ga biti jos vise :yay: .
Poslednja informacija za Zabljaka je 36 cm snega:yay:
Na stazi ima vise. Narednih dana su najavili zahladjenje i OZBILJNE PADAVINE
Ooooooooppppppaaaaaaa ja sam gore 23 Januara, vile Jezera
Evo po prvi put da pozdravim ekipu.
Taj Zabljak zvuci odlicno, taman da premostimo period do ozbiljnog skijanja negde u februaru, martu. Samo da bude snega.
Jel imamo nekoga ko dobija sveze informacije sa licinog mesta?
Dobrodosao, ja takodje 99% palim na zabljak 23 januara, najverovatnije sa djapezmajom, a bice jos ski manijaka sa foruma, imamo informacije koje ne mogu biti tacnije, daki sa foruma je ski instruktor gore, a ima i jos ljudi, tako da infoi su tacni i sto je najvaznije svezi.Citirati:
Originalno postavljeno od Shaolin
pa to je veoma lepo!
A jel primate i bordere u ekipu?
Koliko sam razumeo ovde je vecina skijasa.
Ja sam nov, takodje! Kakav je Zabljak za bord? Jel ima mesta za jos jednog novog clana?
Ima mesta za sve :ski: i bordere naravno. Zabljak za board je nikad bolji, nisam bio (prvi put idem ove godine ako bog da) ali po slikama i prici ljudi koji su bili gore durmitor je san svakog bordera.
moji ortaci koji su bili kazu da je za "daskase" zabljak mnogo dobar. svako ima svoj 3p voznje tako da vole i razlicite planine, ali svi su se slozili da je zabljak zaista dobar. ja nisam bio, ali se nadam da cu otici cim pre.
pa eto, onda smo tamo 23. ako bude snega. Znam jos par ljudi koji su planirali da idu tako da nam jos samo fali smestaj. Neki predlog?
ako zelite kvalitetean smjestaj po pristupacnoj cijeni, kontaktirajte me na PM ili na 069 294 914Citirati:
Mozete i na 069 016 502
Za sve vrste smjestaja
Cuo sam informaciju da ce dnevni pass na Zabljaku biti 12EUR a 7dnevni 70EUR.
Citirati:
Originalno postavljeno od chera
Dolaze borderi iz Slovenije pa ti vidi:ok:
Citirati:
Cuj ako bude snega, pa to je planina sa najvecom kolicinom snega u staroj Jugi
Citirati:
Ides li ti na taj seminar? Da li ste se vec organizovali za smestaj i znas li tacan datum kada je to? Ja bih siguno isao, pa mi trebaju jos neke informacije.:ok:
Ja ne idem na seminar ali imam rezervisano od 23 Janara u vilama hotela Jezero
@shaolin
proveri da li rade zicare pre nego sto odes, u kolasinu ih nece paliti do nove godine
ma sve je to u redu sa snegom, generalno ga ima ali da li ce ga biti sledeceg vikenda i da li ce raditi zice - e to je pitanje?
Tako da se i dalje oslanjam na neke informacije iz prve ruke.
upravo sam razgovarao sa upravnikom skijalista savin kuk, tip kaze da snijega ima dovoljno i da su staze sredjene tip-top, jedino se cekaju gosti pa da startuju, ali po njegovoj procjeni nista prije 25 dec.
e da za snijeg se ne treba brinuti stari, to je najmanji problem na durmitoru vjeruj mi... u stvari kako se uzme. uglavnom nece ga faliti.Citirati:
Kakva je situacija sa snegom na Zabljaku sada
Na: http://www.meteo.cg.yu/An/zabljak.htm kaze:
Jak_snijeg
Kolasin http://www.meteo.cg.yu/An/kolasin.htm kaze isto :yay: :yay: :yay:
Mislim da ova zima nece da omane :yay:
Onaj izvestaj je bio u 12h, sada je 15h (izvestaj) i dalje je Jak_snijeg :D. Hocu da kazem da se izvestaj updateuje svakih 1h pa moze da se prati "iz casa u cas" ;) :yay: .
E snijega na Zabljaku ima mnogo!
Na stazi - na pocetku ima metar, a gore i vise!
Bane doji na seminar, ako te tako nesto zanima.
Bice korisnih stvari, a svakako si na Zabljaku u to vrijeme
Mislim da ce 23 pustiti zicu, ako bude ljudi
A 24/25 (vikend) hoce pustati zicu (garantovano ;))?
Citirati:
Originalno postavljeno od daki
Ma brate ja bih se zimi preselio gore ali posao....
koliko je sigurno za te zice???
Evo neka slicica sa Zabljaka pa vidi
http://www.flickr.com/photos/63488934@N00/?saved=1
kapiram da to znaci da rade :)
To su slike od prosle godine, ove jos nisu palili..
Da da to je od prosle zime, nego da Pedja vidi one vrhove gore za boardCitirati:
Originalno postavljeno od wlad
Ma ti su vrhovi za SVE! :D