Svaka čast čika Mikiju, iskustvo je ipak najjači adut u brzim disciplinama :ok:
Pogled za štampanje
Svaka čast čika Mikiju, iskustvo je ipak najjači adut u brzim disciplinama :ok:
Gleda li ko ski skokove? Pocela je sezona i za skakace. Danas pojedinacno takmicenje u Kusamu. Moj favorit za prvi deo sezone je Andreas Kofler, mislim da ce i danas pobediti, a delovalo mi i juce ekipno da je bio dobar i siguran.
Na 10km cross-country, pobedila Marit Bjorgen (daj Boze da se ne dopinguje), Petra Majdic 7.
veceras (19,00) muski spust : S.KUP Biver Krik (90min)
pa posle (21,00) zene : S.KUP Lejk Luis (95min)
Bravo za Mariju, ali Lindsey je skijala muski. Steta sto je grsila na 2-3 mesta. Najvise na skoku.
i opet Maria Riesch, "stara lija":sm017:
ali bilo bi cupavo da je Vonn dobro odradila onu levu krivinu !
kakav vrhunski GS! Bravo za mladjanog Marcel Hirschera!
Svaka cast Ligetiju! Evo sad zavrsi trka, veleslalom, jedna od boljih trka ove sezone!
Extra trka.
Kakva staza, haos! A Ligeti je bio siguran u sebe jos prije nego sto je krenuo na prvoj trci!
Vjerovatno imas na eurosportu veceras poslije snukera
Svaka cast Austrijancima na prva dva mjesta, al na mene je jaci utisak ostavio Francuz Missillier. Sa 25. mjesta nakkon prve voznje, dosao je do chak 3. ukupno! :cug::ok:
MA staza je bila preteska, toliko ispadanja i to onih koji pretenduju na vrh!Super vikedn u Val d Izeru!
Zna li neko sta je sa Herbstom ove godine?
Ovaj sa Eurosporta i dalje nastavlja da lupa kao Maksim po diviziji!Kaze za Ligetija da vec sad moze da ide u Ameriku da se sprema za narednu sezonu poslije 2 pobjede i ovakve voznje u Alta Badii.Ni ptica trkacica mu nebi nista mogla!Nevjerovatno!
I evo Risara na prvom mjestu!!!!
E da, ovaj komentator stvarno nezna da radi ovaj posao a i taj koji ga je zaposlio ocigledno nezna svoj posao. Ovo je veliki propust za ovakvu televiziju.
Do pre 2-3 nedelje i mi u MK smo slusali komentar eurosporta rs na jedinici ali su nam zamenili sa engleskim komentarom i mogu da vam kazem da ti englezi uopste nisu interesantni. Stalno neki strucni komentari statistike (naravno tacne) i sl.
Pa covece to dosadno i neinteresantno. Kako je samo bilo zabavno slusati sve te gafove, cas prodze trka.
No srecom na eurosport2 jos uvek je srpsi komentar
Slike sa trka iz Val Gardene:
http://www.ski-trip.net/foto-album-v...7.12.2010.html
Sjutra legendarni spust u Wengenu. Pocetak trke je u 12:30h !
ovaj vikend Wengen a sledeceg kitzbuhel, dve po meni najbolje trke, jedva cekam :ski:
sta bi danas u Wengenu, ko je slavio ?
1.klaus kroeel
2.cuche didier
3.carlo janka
Sjajna trka! Ali mi je ipak bila bolja voznja Didiera, koji je nakon velike greska i gubitka brzine nadoknadio 7 desetinki u zadnjih par kapija i stigao do druge pozicije. Sampion
Žao mi je Jermana....na 4400 m izgubiš treče mesto na 5 stotinki...nema veze, glavno da dolazi u formu...valjda če biti još bolje u Kitzbuhelu....:ok::smoke:
Meni žao Cuchea, već treči put je drugi u Wengenskom spustu, nikak da pobjedi!!:sm022:
slalom (z) u Mariboru otkazan a ovaj muski u Wengenu je poceo ali s 3 stepena u plusu na startu trke, sneg se pretvorio u kasu..
Zna li se ko vodi nakon prve voznje, propustio sam prvu trku ?
Gotova trka.. Staza je bila veoma losa, pogotovo za drugu polovinu skijasa(pricam o drugoj voznji).. Pobijedio Ivica Kostelic, koji je u najboljoj formi od svih skijasa trenutno, gotovo sekundu ispred Hirchera i Grange-a.. Iduce nedjelje Kitzbuhel, to se ceka.. ;)
Mene čudi kako se Hircsher uopšte uspio vratiti u trku i završiti drugi. A Ivica je drugi dio staze odvezao baš dobro, možda je imao malu prednost jer je težak, a staza dosta ravna.
Kostelic izgleda u dobroj formi :ok::ok:
Ovaj Kitzbühel je stvarno mrzan:
http://www.skijanje.hr/vijesti/clana...zivot?id=22617
Video pada:
http://www.youtube.com/watch?v=T7wi-...layer_embedded
Brate, ne mozes reci za Kitzbuhel da je mrzan. Legendarna utrka, slazem se sa ExBakerom.