Idem i ja!
Pogled za štampanje
Idem i ja!
Urrrrrrrraaaaaaa, evo nama pravog majstora skijanja:yay: :yay:
Ajmo, ajde, svi u napad!!!!!
Za sada nas ima 9, ajde ljudi da nas bude sto vise:yay: :yay:
Ozbiljno zainteresovan.
Samo kad je krajnji rok da nebude frke sa vizama?
Jel ima neko u agenciji kome se treba javiti da bi bili grupa pa da vazi ova ponuda?
Citirati:
Originalno postavljeno od stanizan
Trebalo bi da bude krajnji rok do 1.2.2006. a vize obezbedjuje agencija. Sutra mi idemo tamo pa cemo imati sve informacije.
Pa Bata Bane,
ja da ti kazem velika je verovatnca da odbacim Bansko i da idem sa vama... gdeo god to bilo :kez:, jos lepse od toga je sto nas verovatno ide 5-7..
Sta da radim kada mi je velika grupa. (3-je je 100% sigurno)..:ski: :ski:
Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Najnovije informacije!
Danas smo Bata Bane,Crazy Kong i ja bili u agenciji!Do sada ima prijavljenih 20-ak putnika.Potrebno je 45 da pi polazak bio osiguran.Ljudi iz agencije su ubjeđeni da će biti dovoljno ljudi!Mislim da agencija organizuje viziranje pasoša! :)
Vidim da je mnogo ljudi zainteresovano ali ne bi bilo loše da oni koji su 100% sigurni da to i potvrde.
Varijanta je super!!!
Veliki pozdrav za sve!!!
Ima i zainteresovanih ljudi iz Crne Gore :dziveli: :cug:
?! Ne razumem ovu vezu. Ali, što moram sve da razumem ...Citirati:
Originalno postavljeno od jovana
Ajd', pa da nas Bog vidi u Fr ! :yay: :ski:
Bata Bane, ajde molim te doobuci nas sa informacijama o celoj egzibiciji.
Postoji li starosno ogranicenje?
Sta podrazumevaju pod predaju svih dokumenata?
itd...
Pozdrav za ai_ski-a!Citirati:
Originalno postavljeno od ai_ski
Bata Bane nije u mogućnosti da se loguje do popodne,pa ću ja pokušati da ti prenesem informacije.
Starosno ograničenje ne postoji.Agencija organizuje vađenje viza za sve,ali se dešava (vrlo mala vjerovatnoća),da oni koji nisu studenti budu odbijeni u ambasadi(ljudi iz agencije kažu da za zadnje aranžmane nisu imali takve slučajeve).Iza cele stvari za Srbiju stoji KOMPAS tako da je stvar vrlo ozbiljna.Rezervacije su do 1.februara da bi ostalo dovoljno vremena za sređivanje viza.
Ljudi kombinacija je mnogo dobra. Sto se tice roka koji je do 1. Februara, to je zbog zakazivanja termina u Ambasadi za viziranje pasosa koji traje nekoliko dana, a sto se tice onoga ko nije student da nece dobiti vizu, to su u agenciji sigrni da nece biti toga posto Kompas stoji iza svega, zato vas molim svi koji ste sigurni ajde prijavljujte se.:yay:
Ja bre nikad nisam isao na skijanje u Martu.
Jel ste sigurni da ce da bude snega?????
I hocemo li da se organizujemo ovde oko spiska ili da se svako prijavljuje za sebe, pa da na kraju saberemo ko sve ide...
Mada cu ja sa BB-om da se vidim u Subotu na Igristima...
Pozdrav:p
Hahahahhahahaha,pa ja uvek idem u Martu u Austriju gde su visine do 2000 metara, a u Francuskoj se skoja na 2500 i vise i tamo sezona traje do kraja Maja
Mislim da je početak marta idealan.Dan je dug,a sneg još uvek odličnog kvaliteta.Što se tiče Igrišta i ja sam tamo pa se vidimo.Ne bi bilo loše da svi koji planiraju da idu u Francusku da to potvrde radi orjentacionog broja.
Samo napred!!:)
Sta li je sa Jovanom, rekla je da ce ici i sada je nema
Ja neznam ljudi sta ce biti samnom za Francusku,pricao sam sa Bata Banetom,pa ako se neke price ostvare ici cu ako ne necu ici!:( :glavaozid :dontknow: ali ipak:dziveli:
:) :) :) pa prosle godine se ovde skijalo za prvomajske praznike mogu da zamislim koja je tek akcija u martu u francuskoj, dan dug snega koliko god hoces vreme nikad bolje....Citirati:
Mr. LORD, sta bi, jesi li citao postove
Idem,idem... Nego ne mogu da stignem stalno da se kacim i pisem. Idemo jedan drug, ja, njegova sestra i njen muz. Mislim da cemo ici da uplatimo do kraja nedelje.:rolleyes:
Citirati:
Originalno postavljeno od jovana
Daj neki broj da se cujemo
http://www.ski-planet.com/location/7142-valmeinier.html
http://www.valmeinier-reservation.co...bergement.html
prikaz apartmana i hotela... :)
Citirati:
Originalno postavljeno od ess
Jel ovo znaci da imamo jos jednog prijavljenog:yay: :yay:
bata bane, zaboravih
ali koliko para po osobi je sedam dana smestaj nije da cu da idem nego da kujem planove kada nam ukinu vize :mad:
Vize ce nam ukinuti za 200 godina pa ako ti se tada isplati da ides onda OK. Imas sve informacije na sajtu, nekoliko stanica unazad. Ajde ides sa nama manja je kinta nego na Kopu i Jahorini
kada se sledeci put vidimo.
da nema ovih prokletih viza sigurno bih isao, necu da stojim ispred ambasade ! :bootyshak
Agencija vadi vize!!!!!!
ai_ski+4, Francuska... krecemo 3eg marta ;) :kez: :D
ma... nisam jos sigurna :(Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Bravo ai-ski!!!:dziveli:Citirati:
Bravo ljudi sve nas je vise, danas mi se javio jedan adminov prijatelj koji ide sa nama 100% sigurno znaci sa foruma 13 ljudi. BRAVOOOO:yay: :yay: :yay:
Sad sam procitao ovo i konsultovacu se sa prijateljima da li oni hoce sa vama u Francusku s obzirom da oni idu u Austriju u tom periodu, ali ima je Franc. interesantnija.
Njih je sestoro, javljam vam sutra.
pozzzz
Daj samo da nas je sto vise
Nema nikakvih problema, videcu ih ja veceras pa vam javljam.
Jako mi je krivo sto ja ne mogu sa vama, idem 21. na Jahorinu, a 6. marta putujem na Tailand.
pozzz
P.S. kakvo je skijanje na Jahorini ovih dana, ako je neko informisan?
Citirati:
Originalno postavljeno od lujo manga
Ima li sta novo
Nema nista novo s'obzirom da su se sinoc svi ponapijali, nismu znali gde se nalaze, a ne gde ce na skijanje.
Ali ok, pitacu ih danas, sutra.
P.S. Srecna NG
Sta kaze DAKI za Francusku, kakva je situacija kod njega
Daki kaze OUI!
DA
DA
DA
jos sto bih i ja sa vama.... ali ne vredi termin je los... idem u februaru...