Ima li ovde medju forumasima nekoga ko dobro poznaje Arlberg regiju i lokalne puteve? Rezervisao sam smestaj u Holzgau i, nazalost, pre neki dan naleteo na info da je put od Warth-a do Lech-a zimi zatvoren. Taj info sam proverio na nekoliko mesta i stvarno stoji da je tako zbog velike visine i rizika od lavina, ali me zanima da li neko ima info iz prve ruke da li je to stalno ili kad su uslovi stvarno takvi da postoji rizik? Mi idemo pocetkom marta, pa me zanima da li postoji sansa da tad ipak bude otvoren put?
Drugo, ako jeste zatvoren da li ima neka alterantiva osim ove koju mi google maps nudi od ~140km (preko Bludentz-a ili pored Zugspitz-a) (umesto originalnih 45 kada je put otvoren :( )
Trece, ako jeste zatvoren, koliko ste skijali Warth i deo i da li je izvodljivo skijama u jednom danu odatle doci do St Antona i nazad? Prosli put kada sam bio skijali smo zasebno ove delove, veza Stuben/Rauz nije ni postojala, a cini mi se ni Warth/Lech i davno je bilo pa nemam jasnu predstavu koliko je to sad izvodljivo ili ne.
https://www.google.rs/maps/dir/St+An....2592394?hl=en
Unapred hvala!