Skiman , jesi slucajno bio juce u Ljubljani na maratonu. Imam rezultat polumaratona 2h15min
Pogled za štampanje
Skiman , jesi slucajno bio juce u Ljubljani na maratonu. Imam rezultat polumaratona 2h15min
Nekad vozio i bajs i rolere, igrao tenis...a sad cuvamo klince, eventualno pobegnem na neku voznju motorom par puta u sezoni i ubijam se od palacinki! Roleri su negde u garazi, juce malo vozio bajs posle 100 god (al' bas malo!), reket je Boga-pitaj-gde, a i motor je pod paucinom... Al' zato su palacinke bile super-nutela sa malinama! :)
Kendo. Pre sam vozio skejt.
ako stavim da su mi skijanje i planinarenje podjednako sexy, definitivno UBEDLJIVO najsexy aktivnost kojom se bavim (na moju veliku žalost ne toliko često koliko bih hteo) je Via Ferrata.
ima li još fanova?
Nije losa aktivnost, ili sport, ali me interesuje gde upraznjavas Via Feratu. Ili si samo video negde?
Vrijeme van skijaske sezone, provodim na planinskim rijekama, musicarim. Fly Fishing mi je podjednako drag kao i skijanje...
Ova je fotografija sa Tare.
Vozim i motor, odnosno vozio sam. U kvaru je (aprilia) , te sam odlucio, ako sve bude islo kako sam planirao, da kupim novu Yamahu XJ6 Diversion, ili Kawasaki Versys...
upražnjavam. imam i svoju ličnu opremu. 2x u SLO i 1x u ITA (slabo, ali kad nema blizu...).
kod nas je tek u povoju: postavljaju 1 feratu na Kablaru, koliko sam čuo trebalo bi uskoro da bude svečano otvaranje (?). Za sada su postavili 100m , nastavljaju dalje.
Free rider naj toplije bi ti preporucio da ne uzimas xj600,imao sam je i samo cu ti reci da je totalni promasaj,sad vozim Hondu cb750 Seven Fifty vrh.
Johnny , zasto ti se nije dopala ?
Ajde postavi sliku te Honde da je vidim.
Iskreno, ono sto me najvise odbija od XJ6 je to sto sam visok 190cm, a cini mi se da mi je malo ,, niska ,,
Versys mi nekako bolje lezi, i imao sam prilike da ga provozam, doduse vrlo kratko.
Sorry for off topic
nesto nece,moram da provalim kako:)
http://tinypic.com/view.php?pic=34jbrkh&s=7
free rider evo slika na linku gore
Roleri su zakon!!!
Ovo je moj sport ;)
Prilog 5630
wlade, wlade, zar nisi čitao članak:
http://www.skijanje.hr/skijanje/preh...to-ne?id=12830
:smoke:
Moji rekviziti van skijaske sezone:
Prilog 5651
Prilog 5650
Pa ja to radim ali kada ne skijam (takva je tema ;))... A da ima štete pa valjda bi znali do sada :sm021:
Danas je bio tako dobar dan za rolanje! Suvo, bez mnogo gužve!!!
http://www.b92.net/putovanja/destina...&nav_id=474413
Ko ode na skijanje u Italiju, trebalo bi da odvoji 1 dan za Veneciju. Nije usput,ali " Kod Pantelije se ne dolazi uspu na sahranu" , pa ni u Veneciju se ne ide usput, Ovo prvo je iz Maratonaca
Juče sam rolala sa drugom, bilo je savršeno, svega nekoliko barica i jako malo ljudi možda smo videli ukupno 20 za 3 kruga koliko smo prošli. Ali kako on brzo rola kad vozi karving nema šanse da ga stignem!!!
Danas bio na bazenu, sutra mozda na fudbal, a kad vrijeme dozvoljava (a to je obicno ljeti) vozim motor (mozda nekog interesuje i koji pa da otkrijem tajnu: Suzuki rf 600 r).
pozdrav za sve motocikliste!
vidim, ne manjka nas za jedan fudbalski tim...
doduse ja se javljam za golmana:D
zatvaramo jednu sezonu (vidi sliku) i cekamo drugu, skijasku...
a motorcikl je ... sport ??
nisam razumeo...
ako me pitas da li je motociklizam sport, mislim da je odgovor
vise nego jasan...
ako me pitas da li je moj motor sport , ne nije...
pozdrav!
Pa dobro kad je več tako....motori su mi bili poslednjih 10 godina omiljeni hobi...al sad prodajem Hondu vfr 800...
tačno tako - to je eventualno hobi, način prevoza od tačke A do taške B. kakav crni sport...
evo i ja veci deo godine(kad ne skijam) radim svasta nesto
kad je lepo vreme igram basket :D :
http://oi53.tinypic.com/fp86rs.jpg
kad nije idem u teretanu i rekreativno se bavim powerliftingom(trenutni rezultati cucanj 170, mrtvo 200 i BP 120)
Sa vremena na vreme praktikujem i wladov sport, samo sto imam bolju opremu :jester:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3518642_n.jpg
evo i prave slike sa basketa:)
hahaha ,tadija_91 pa ti buraz ne igras basket ti letis :)
Jo,j ja trenutno učim i žderem lošu hranu i krivo mi je, ali moram da učim po ceo dan i radim, pa nemam vremena da vežbam i skroz mlitava i neuvežbana ću otići u Izolu i neće mi biti ni približno onako dobro kao da sam otišla pripremljena. :( Ali dobro valjda će mi u Auronu onda biti bolje, a posle kad odem na Kop i Jaorinu u februaru voziću svoje K2 skije, brze su ko munja pa ću moći da pratim ortake na nekim Race skijama (čuj pratim, mislim neće me dugo čekati).
ne treba ti puno vremena za vezbanje.
Ako si u zgradi idi par puta(zavisno od spratnosti zgrade,kod mene je 14 spratova) stepenicama od prizemlja do vrha i videces kako ces se pristojno pripremiti.
Povecavaj postepeno uzastopan broj penjanja uz stepenice do vrha.
Savetujem ti da prvo lagano, zatim brze, pa na kraju ako imas snage i da potrcis.
Plus malo razgibavanja pre i posle stepenica.
:sm018:
Vozila rolere danas oko Ade 2,5 krugova! Bilo je vlažno, izrazbijala sam se!
Haha, pazi se tako Suncice!
Šta ima da se pazim, januarsko skijanje sam imala, kupila sam 10/s za Kop i kako se vreme ponaša ne smem ni jedan vikend da ispustim u Februaru da bih ga iskoristila!
Pa ti se potrudi! Samo da padne vise! :sm017:
Ovo tvoja stvar? :)