bice,bice... ne brini, imace doste ljudi ali nece biti guzve sto je najbitnije. pa ne bih ja isao u februaru opet da je pustara.
Pogled za štampanje
bice,bice... ne brini, imace doste ljudi ali nece biti guzve sto je najbitnije. pa ne bih ja isao u februaru opet da je pustara.
meni ce biti ovo biti 1st time u februaru:dziveli:
i ja sam prvi put palio u februaru i bilo je do jaja. bilo je dosta ljudi ali nije bilo guzve. ma videces, bice loodilo :ok:
u to ne sumljam:ok: :ski:
kog februara ides???
18og, ako opet nisam omasio datum:D
ejebiga, kad ja dodjem ti tjes tog dana paliti nazad za bgd. a icice totalno loodachka equippa.
sta da mu radim:dontknow:
baci pogled na kameru ponovo! sto je dobroooo :D :D :D
ostaje mi do februara da se drogiram ovim kamerama:kez: ,navukao sam se...:dziveli:
Imam neku varijantu za Bansko od 25. februara ali me upozoravaju da Bugari imaju neke praznike pocetkom marta i da je guzva na stazama. Zna li neko nesto o tome?
Imaju Bugari u martu neki veliki nacionalni praznik, a ove godine pada 10., 11. i 12. marta (petak, subota i nedelja). Tada su svi u fazonu skijanja pa je tako na Banskom prosle godine u te dane bila primetna guzva, sto se da ocekivati i ove godine, ali s'obzirom da su sve smene od subote do subote ta guzva moze da te zakaci eventualno 1 dan.
Pozdrav
http://skijanje.atspace.com
Hvala, MexaCitirati:
Originalno postavljeno od Mexa
Ostao bih samo jednu nedelju pa znaci ne kacim ni jedan dan. Nego, cisto me onako zanima, kakav je to praznik koji svake godine pada drukcije?
U koji hotel ides ili preko koje agencije, ja bih trebalo da idem najverovatnije 25-og ali se jos nismo odlucili za smestaj.Citirati:
Originalno postavljeno od oddball
@dacha:
pravo da ti kazem pojma nemam. mislim da je jolly travel u pitanju, ortak nasao neku kombinaciju tipa 150EUR smestaj, put i neka glupava taxa, a verovatno ce i ski pass biti nesto jeftiniji. za sada ima oko 15ak ljudi koje ja poznajem da idu u tom terminu.
U vezi praznika:
Praznik pada uvek na isti datum (10, 11 i 12 mart), a na drukcije dane. Ako me secanje dobro sluzi prosle godine se taj praznik poklopio sa cetvrtkom, petkom i subotom, pa je vec sredinom nedelje bilo guzve...
sad mi je javio ortak, cena ski passa je ista, 137EUR
To je pretpostavljam za 6 dana (tako prodaju u Banskom)?
Jake su im cene :), to je skoro 23EUR na dan, svetsko a Bugarsko ;).
da, za 6 dana... ali 56km staza koje se redovno sredjuju... ratraci piche po ceo dan, itd, itd...
ok je to ali je opet papreno preskupo.Citirati:
Pa OK je to 56km i sl. Ali sto bi rekao Bata Bane za te pare mozes da skijas i u Francuskoj!
Nego, cim ima guzve onda su i cene jake, tako je koliko vidim pocelo i na Jahorini , kad dodaju jos koju zicu i na Jahorini ce da bude pass 20EUR :D.
Jedini nas problem je sto narod nema para, pa za ture za EU ima problema da se skupi grupa, inace kada se skupi to taman ispadne ko da ides u Bugarsku.
Bugarska je Bugarska, pa imala i 560km staza, a FR,CH,AT je ipak .... U krajnjem slucaju ti nece ukrasti kola pred hotelom ;).
Ja mislim da na jahorini ce tesko biti nesto od novih zica, ne znam i da imaju kesa gde bi ih stavili?Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Mogli bi mozda nesto da se iskombinujemo za neki popust, sve agencije za vise ljudi (preko 10) daju neki popust. Nas je trenutno pet ako uplatimo zajedno mozemo nesto povoljnije da dobijemo...Citirati:
A praviće se, samo čekaj dok prodaju ski centar :).Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Verujem i da Kop "bilduju" pred prodaju.
Ja idem od 05 do 10 februara.
Hotel LION.:ski:
Preko KOMPASA.
@dacha:
nas za sada ima 12 i nemamo popust. ako ti imas neku varijantu javi pa cemo se kominovati.
Idem u Bansko u februaru jel ekipa zna neki hotel ili pansion za dvoje sa cenom oko 15 jura po osobi.
kog februara palis u bansko??
Krenuo bih ili 11. ili 18. na dve nedelje, još nemam smeštaj pa je svaki savet dobrodošao.Citirati:
mi palimo 25og. ako si za pm-uj me.
hej ljudi nije me bilo 2 nedelje:ski: jel ima nesto novo u vezi sa banskom:)
Ima kralju, idem ja
e jbg pre tri dana sam se vratio sa skijanja,a sad vec kad vidim ove kamere ne mogu da izdrzim jos mesec dana:glavaozid :glavaozid :cool:
meni ostalo malo manje od dve nedelje a vec me hvata frka :D
blago tebi jos samo dve nedelje:ski:
zato kad se ja budem vratio ti ces da ides :)
Jel neko čuo za pansion KARAŠINSKI 110e sa doručkom,meni zvuči ok. preko agencije RELAX iz Kneza. Usput našao sam neki pansion Hadjipopov ekstra povoljno oko 11e sa doručkom po osobi www.hadjipopov.com . Zvao sam ali nema mesta za period od 18.02 do 4.03.
zato kad se ja budem vratio ti ces ponovo;)Citirati:
Izgleda dosta povoljno,samo pazi na kojoj je lokaciji, da nije na kraju sela:)Citirati:
Originalno postavljeno od LORD
mislim da bi bilo dobro da jos jednu kameru stave na stazu za nocno skijanje:rolleyes: :yay: