E, ta mu je dobra...
Pogled za štampanje
MarE88, nemoj da se opterecujes time, ima 200 ljudi, svi smo raspolozeni da te podrzimo :) plageton - dobro..cekamo tvoje pobratime :) a skibus, hvala puno na ovim interesantnim informacijama. Pa koliko ce na kraju da nas bude? 100? 200?! :) ova recepcija mi se cini posebno interesantnom. ajde ljudi uzdravlje, jos mjesec dana :)
Joj ja bih mnogo u Isolu....
jel ima jos mesta za termin od 2-9?
:sm006:
Ma ima bre anamarija cekamo te :)
e super Dado cuvaj mi dva mesta....
:)))
hocu da rezervisem za Isolu od 2-9...
kako da vas kontaktiram?
i jel neko zna koliko je iznajmljivanje skija i pancerica ili se isplati da u Novom Sadu iznajmim?
:)
Mislim da je bolje da natenane iznajmis opremu u NS i da dobro izaberes sto ti odgovara. Tamo je malo skuplje koliko ja znam a i lakse ces se sporazumjeti sa nasim covjekom oko toga kakav si skijas i sto zapravo trazis.
Nama iz Pg su rekli da je nesto oko 60e, ali bih ja isto da se to uzme kod nas
Зависи од тога каква је опрема, а има и неки попуст ако се резервише преко интернета. Ма најбоље питати СкиБус.
eee a jel trebaju vize posto sam procitala u novinama da ce vracati sa granice ko nema vizu....
danas sam rezervisala :)
Toooo :) Za ovo castis nesto Anamarija
kakve bre sad opet vize,jel ovo neko zezanje...nemojte ljudi ,imam slabe zivce
Bilo je cupavo,jer su prvo rekli da nema mesta i ja poludela i dobro je nasli dva slobodna :)
a castim ako se vidimo u isoli :)
a za vize sam citala u danasnjem blicu i pise da ce gradjane racati sa granice ako nemaju vizu. A onda dalje u tekstu su pisali da treba pozivno pismo iz zemlje u koju idu da imaju gradjani.
Meni ovo nisa nije jasno. Ali idem u subotu u Bg da platim sve pa cu ih licno pitati....
Nesto si ti lose shvatila. Nema sanse da ne pustaju bez viza. Sad da, ali od 19. dec nema problema.
jel zna neko ako sam vec platila ceo aranzman za Isolu od 2-9 u apartmanu za 4 i izvrsila doplatu jer nas je dvoje,jel sam moze jos jedna osoba da se ubaci sa nama?
hitno :(
Sa kim putujes, sa SkiBusom? Pa pozovi njih i pitaj.
Huh ala je zivnuo forum :dziveli:
Prosle godine smo pogodili popust u Isoli za nase clanove u visino od oko 40-50%. Cene rentiranja kompletne opreme, beaginer nivo, je za 6 dana iznosila 55 eura. Medium nivo oko 70eura..
Ove godine smatramo da je pametnije da se iznajmljuje oprema kod nas. Za nase clanove, za 10 dana koliko celo putovanje traje, primera radi u Markoniju, rentiranje kompletne opreme kosta samo 2400din. Pogledajte nasu stranicu za popuste!!!
I jedna novina koju smo uveli od ove godine za ovu destinaciju. Radimo i inverzan program. Smeštaj 6 dana u Auronu, sa obezbeđenim prevozom do Isole poslednja tri dana (opciono ko želi da ide).
Isooolaaaa moj rodeeen kraaaj...:cug:
Pa skibuse, sto to znaci? Da ce polovina nas da bude u auronu a pola u isoli?? To je neka novina u zadnji cas, posto to nije bilo u ponudi niti najavljeno? Sto nas razdvajate.. :) Mada bolje je skijanje u Auronu. hm..
Pa ima nas toliko :yay: da kada bi svi bili u jednom ski centru, na stazama bi nastala velika guzva.. hehe..
Ova podela je urađena čisto iz praktičnih razloga, kako bi se rasteretile žičare i staze :)
Još malo pa počinje nova velika seoba Srba.. tik-tak-tik-tak
a pošto je ta doplata za 2 osobe? jer ni mi verovatno nećemo naći još dvoje
Posto planiram u martu sa Skibusom u Isolu i Auron, a vidim da su vodili prvu smenu od 2. do 9. jan., molio bih nekoga ko je bio u toj smeni, da napise nesto o sveukupnom utisku! Unapred zahvalan!
ja sam samo cula od organizatora ski busa da ni oni nisu bili nesto specijalno zadovoljni, nesto im je nestajalo struje pa tako svasta nesto...a ako mi je organizator to rekao onda mogu tek da zamislim sta je bilo, moj savet ti je da STVARNO nadjes nekog ko je tamo bio pa da ga pitas, jer ako ti samo SKIBUS odgovara dobices naravno samo pozitivne odgovore...mi smo se u Les SYbelles-u provelli najgrdje...nije do staza vec do SKIBUSa, pitaj pa probaj, mozda ti budes imao vise srece
:ok:
imas i moju temu o organizaciji i svemu tome pa procitajm nece da skodi...
Dodao bih jos, s obzirom na stvari koje su se izdesavale ljudima u Les Sybles-u, da me posebno interesuje kako je prosla organizacija i taj logisticki deo? Jos jednom, unapred zahvalan!
ajd sad malo da skrenemo na drugo udruzenje - Puzzlegroup. Oni su imali takodje program za Isolu, isti datumi kao i Ski bus ( ja sam planirala u martu da idem ) ali od nedavno su sa sajta skinuli sve ponude za zimu, osim Jahorine. Ima li neko vise info o ovom udruzenju, i zbog cega su odustali od Isole?
Vjerovatno nisu imali putnika :)
Puzzlegroup je bivsa Kabeza, i oni rade preko SkiBusa, odnosno prodaju njihove aranzmane, a pretpostavljam da su sa sajta skinuli ponude za zimu jer vise nema mesta za te polaske, pa samim tim ni svrhe da ponuda stoji na sajtu.
Jel mi moze neko napisati kojom se tacno rutom prolazi od Bga do Isole.. Pozz!
Ne bih mogao da ti kazem nista pametnije od onog sto mozes videti na viamichelin. Znaci Venecija, Verona, Breša, tu skreces prema Đenovi i dalje Azurnom obalom do Nice, od Nice na sever do Izole. Možda ti se po mapi učini da je bliži put preko Kunea (Cuneo), iz Italije pravo za Izolu. Taj put zaboravi.
Jedino pre Đenove treba povesti računa da se skrene desno kako bi se izbegao ulazak u sam grad. Mada ni to nije nikakva katastrofa, a nije loše ni grad videti.
a isola i auron nisu povezani zicom? treba dva ski pasa ili vazi jedan isti?
@sonesone: ili počni da čitaš forum ili koristi search ako te mrzi sve redom ;). Na ovoj temi ima 10 stranica diskusije iz koje ćeš dobiti sve informacije.
Razumem da je izašla ponuda zimovanja, ali nemoj da bombarduješ sve teme sa pitanjima koje tebe zanimaju kada je većina tvojih pitanja već obrađeno u tim temama. Takođe razumem da ti je lakše da pitaš nego da čitaš puno poruka - ali takođe ne možeš očekivati da se drugi potrude da ti odgovore ako ti ne želiš i/ili nemaš vremena da čitaš stare poruke...
Biće još sezona, kreni polako i obilazi centre - siguran sam da ćeš biti zadovoljan svakim od centara koje obiđeš iz ponude, sve su to rajevi za skijaše :D.
sasvim normalno je da pitam sta me zanima,ima ljudi kojima nije tesko da napisu,na nekim sajtovima pise jedno,na drugim drugo,zato pitam...a mislim da ti je bar bilo lakse si mi odgovorio nego sto si sve ovo napisao,ali dobro...
i sad sam detaljno pretrazio i nisam nasao....odgovor. i izgubio 25min....
Pa ništa, onda izvini ;), da si pročitao ove postove video bi da nisu povezani žicom. Da jesu (povezani) ne bi valjda SkiBus vozio ljude busom sa jednog na drugo skijalište....
Ovo ne pričam iz iskustva (nisam bio tamo) nego pošto pratim ovaj forum i čitam postove onda usput nešto i saznam. A ima ljudi i kojima nije teško da čitaju..
Nego da mi nastavimo da uživamo u skijanju pa ćemo lako za sve ostalo :).
Vidim dosta njih su isli preko Ski Busa na ovde, pa bi mogao neko ko je bio ili neko iz Ski Busa da odgovori da li su do sada imali problem sa nedostatkom snega u januaru, posto je skijaliste poznato po ne tako velikom broju skijaskih dana?
Pitam se dal je moguce?
al izgleda da jeste- Pa ljudi vi ste stvarno retardirani i ne sposobni; i ne bi ni trebalo da idete na skijanje nego na neko poziranje.......
Dal je bilo snega u januaru na nadmorskoj visini od preko 3000? Pa stvarno ne znam :))))))
http://www.webcam-ski.com/interfaces...&mois=1&jour=2
http://www.webcam-ski.com/interfaces...&mois=1&jour=6
Ove slike mogu da zavaraju nemojte im verovati :)))))))))))))))
Izvini ako se ti lično osećaš prozvanim, a mislim da nema razloga, zamolila sam iskusnije i bolje informisane forumaše da odgovore (samim tim one koji imaju živaca da odgovore, a ne one koje to nervira). Odgovorio si i hvala ti na trudu da objasniš neke stvari koje bi trebalo da već budu poznate svima. Možda jeste neko ovde retardiran ili nesposoban, ali mislim da u svakom slučaju nije potrebno da se to na taj način komentariše.
Najviša tačka u Isoli je oko 2500 metara a u Oronu ako se ne varam oko 2700-2800. Dakle manje od 3000.
Ne znam odakle informacija o malo skijajućih dana. Moguće otud što sezona nešto kraće traje jer je manja nadmorska visina i bliže je moru nego npr 3D.
Kada sam bio, a to je baš u sredini januara, bilo je snega u izobilju. Ne znam šta bi drugo moglo da ti se odgovori.
Svi koji idu u januaru nemaju razloga za brigu, snega ima toliko da ne znaju sta ce sa njim! I ja sam na nekom stranom forumu procitao da je tamo manji broj ski dana nego u ostalim krajevima ali stanje koje smo tamo zatekli je bilo skroz suprotno. Cak je pocetkom januara ove godine put bio zavejan 3 dana pa je postojala mogucnost da necemo moci da prodjemo do centra. Najvisi vrh Isole je nesto preko 2600m i pogled odatle je fenomenalan. Kada je vedro i suncano sa tog vrha se vidi i more, a koliko znam Isola je jedan od najsuncanijih delova Alpa.