Mogu, naravno;)
Ja sam iz CG i idem u Fra.
Vizu dobijash od italijanskog konzulata u PG
Razgovor zakazujesh na broj 044 790 790
Pogled za štampanje
cuo sam da mesta vise nema. ja sam uzeo poslednja 3..
rekose da ce mozda biti prosirenja kapaciteta..
pozz
Jos 7 mesta ostalo:ok: :yay:
Tignes rasprodat, ceka se prosirenje za jos 10 ljudi
4 osobe je odustalo, jos 4 mesta
Baki, ostavi ta 4 mesta. Javice ti se moj drug sutra. Posalji mi na mail tvoj br. nikola_kiu@hotmail.com
Dzoni Val Meinier2005
jel nema vise mesta ?? ako nema mesta moze li mi neko reci nesto vise o val thorensu i 3 doline ... znaci koja bi bila cena otici tamo 7 dana u januaru ...ski pass... kako otici i ostalo....ko god zna nesto ako moze da mi kaze.... hvala u napred ..pozzz
Koliko bi ljudi islo, imam jos nekoliko mesta za Tignes
islo bi nas 2 ... i ako mozes nesto vise da mi kazes o ovom ski centru sto sam pitao ....
Val Thorens, je centar sa naj visljom nadmorskom visinom, u Evropi, sve ukupno u sve tri doline ima 600 km staza, sta vise reci mislim da je ovo sasvim dovoljno. Ako te interesuje Tignes, u toku da se javi na 064/6684787, jer ja sutra idem u agenciju da predam konacne spiskove.
Ok hvala !!! sada cu da vidim pa ako odlucimo zovem te danas---mada najverovatnije te zovem... Nego samo jos da te pitam nesto---cuo sam da u sve tri doline ima 600 km staza....nego video sam i da je ski pass za 7 dana oko 200 e pa me zanima da li je to za sve tri doline ili kako...posto mi izgleda jeftino ....
e brate zvao te je marko panajotovic iz obrenovca---i rezervisao je jos 2 mesta----to je za mene i ovog ortaka sto ide sa mnom---posto su oni vec rezervisali za njih pa je sada zvao i za nas ....
Bane, jel i dalje ona kombinacija za sopstveni prevoz
Tignes definitivno rasprodat, sa prosirenjem ide 75 ljudi, aj pa nek nam je sa srecom:sm019: :yay:
Tignes danas
Prilog 1261
samo da nastavi da pada, pada, pada...
pa da nam u martu bude suncano kao u superdivoliju prosle godine, svih sedam dana...a da bude ovoliko snega
Prilog 1274
ovo je od danas
BB, koja je to fora da mora da se ide u ambasadu da se nose papiri, a prvobitno je bilo da to nije nasa briga?
Poslednja informacija je da agencija posreduje tj. daje asistenciju za sve papire znaci svi prevodi, svi formulari i popunjavanje svih obrazaca a korisnik arnazmana mora da se pojavi u ambasadi. Ovo je uradjeno iz razloga sto u grupi imamo samo tri studenta koji idu sa nama a ambasada prima grupne zahteve za vize samo za studente, a za zaposlene ljudi moraju licno da se pojave.:dontknow:
a jel bi moglo to jos malo da se prosiri do 80 ljudi!?
:sm017:
ma pre par dana sam saznao da mi jedan dobar drug radi u Tignesu, inace smo vec bili vidjeni u VALMEINIER-u!
Imam dva mesta za TIGNES, dvoje ljudi je otkazalo iz opravdanih razloga, pa koga interesuje, neka se javi samo HITNO:ok:
Za putnike u Tignes:
Trenutna temperatura je -10
Visina snega: 140 cm
:sm022: :sm022: :sm022: :yay: :yay:
Jos jedna informacija za putnike u tignes
Od 08-12 Marta i Tignesu se odrzava Freeride World Tour
http://www.tignes.net/GB_freeride-world-tour.html
Strava da ste tamo bas u to vrijeme :sm019:
Sad ce mi jos bude zao sto nisam i ja rezerviso u tom terminu ;)
PS
Nisi skijas ako nisi pozirao na slici s nekom freeride legendom :sm011:
Gde ces vece freeride legende od tebe:yay:
mogu li ja da dobijem jedan autogram?
:D
One of the largest and most convenient of the purpose-built resorts, Tignes’ high altitude and excellent snow record of Tignes make it an ideal location for skiing and boarding fanatics the world over. There are three high-altitude villages in Tignes: Le Lavachet, Le Lac and Val Claret, all linked by free buses 24 hours a day, giving easy access to the skiing. The combined lift systems of Tignes and Val d’Isère (the famous Espace Killy - 300km of marked runs) have long been recognised as offering some of the very best skiing and boarding in the world.
Izvor:http://www.skiworld.ltd.uk/ski/holid...ing-Tignes/334
Nenadano je iskrsao jedan 4 krevetni apartman u Tignesu za 7 mart, pa koga interesuje samo brzo, posto se mart priblizava.