ma da idemo da probamo ipak..?:cug: :cug: :cug: pa sta bude:dziveli:
Pogled za štampanje
ma da idemo da probamo ipak..?:cug: :cug: :cug: pa sta bude:dziveli:
Miško, evo si me isprovocirao ;) da ti okačim 2 fajla (koja su na mom DVDu izmedju ostalog):
http://vladika.com/wlad/ski/video/SkiingExtreme.avi
i
http://vladika.com/wlad/ski/video/impactsmall_dl.mov
Inače na tom DVDu su veli filmovi (Impact i onaj gornji kompajlirani ;)), jedan od najboljih na DVDu je i "Cold Fusion", jako lepo skijanje! :)
Cold Fusion je inace film Warren Millera....mislim da je covek najbolji reziser ski/board filmova...imao sam prilike da gledam Fifty :ok: koji je super, ali na zalost nemam nista od njega u kolekciji...prodaje se na amazonu kolekcija 4 dvd za oko 50 $....Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Mozda neko ima nesto narezano pa da rezemo dalje ?
:eek:Kaciga, pancir+neko dobro zivotno osiguranje...:eek:
Vidim Wlad ti sve kao nesto necemo opasno je a komp ti pun extrime filmova sa skijanja :kez:Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Imam ja, nekoliko Milerovih filmova i jos nekih na 1 DVDu (uglavnom mpeg4 i sl. formati), znaci ne DVD film, nego DVD medij sa mpeg4/divx filmovima.Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Poslaću Mišku kada nadjem vremena da prekopiram DVD pa kopirajte dalje, samo ne pominjite da je od mene :D.
@Miško: pa baš zato što sam gledao te filmove i kažem da ne pokušavaš to :D. U jednom od filmova, ide extremisanje 80 minuta a onda (negde u sredini) jedno 10 minuta neuspešnih pokušaja gde se vide kako se lome, ali stvarno lome (noge i ostale ekstremitete), zgroziš se kad vidiš, ali je dobro da se ne bi klinci ložili posle gledanja filma ;).
Wlad ovo sam skinuo, ako imas mogucnosti kaci cele filmove il preko noci da ostavimo upaljene kompove pa da prevucem preko lupam dc++, koji net imas?
p.s. clipovi su extra
Misko bre sta ti je!?:eek:Citirati:
Originalno postavljeno od Misko
Pa nista voleo bih kad jos "malo" ovladam skijanjem probam da se spustim ispod stubova dvojke :kez: . Ja volim off road meni je zbog toga Zabljak vrh, sredjene staze su super ali za to moras da imas vrhunsku tehniku da bi bilo zabavno, a za ovo te pukne adrenalin i gledas kako da ostanes ziv :). Znam mnogima se to ne svidja ja ipak tako nesto obozavam.Citirati:
Originalno postavljeno od daki
:dziveli: Lud si brate 1/1:cug: