Ovaj Zermatt bi mi lego ko Budali šamar
Pogled za štampanje
Ovaj Zermatt bi mi lego ko Budali šamar
Sad gledam na sajtu http://www.zermatt.ch/en/page.cfm/li..._pistes/prices cena 6odnevnog skipassa je 371 CHF(trenutno 325e) tako da mi nije jasna ova ponuda za 300e smeštaj i ski pass za červinju i zermatt to mu dođe kao krađa.
Ne gledaj Cermat, gledaj Červiniju.
Nazvao sam ih i pitao zasto ne pise lepo ski pas i za Zermatt ali mi odgovorise da ski pas je internacionalni i da vazi za obe ski regije tako da je ovo ubedljivo najbolja ponuda sto se tice skijanja na tim skijalistima. A izgleda da cu i ja tako na otvaranje sezone
Izgleda da ću definitivno na otvaranje sezone u cerviniu sa ski pasom koji uključuje zermatt. Inače kad se kupi international skipass u červinji obuhvata i zermatt, s tim da početna(prva) stanica ne sme biti u zermattu a cena takvog skipassa na licu mesta je 220e a kada se kupi u zermattu je 423 CHF(~360e).
Ko je bio može li mi reći koliko je cimanje ići žicom od červinje do zermatta da bi se skijao i da li se takvo cimanje isplati?
ftj
Pa vidi mapu skijalista, meni ne izgleda nesto specijalno cimanje. Kao i svako drugo veliko skijaliste, s tim sto kada se popnes na najvisi vrh Cervine bukvalno ti je ispred nosa zicara koja ima najvisu izlaznu tacku u evropi
Ide nova sezona i ja mislim:
1. U pripremi sezone valjalo bi kupiti ski kuče za Kop po promo ceni u decembru.
2. Pa onda proslaviti godinu Novu u Auronu (ako ništa atraktivnije ne ponude dotle).
3. Posle je poželjno svratiti u Orelle (taman dok ne počne letnji semestar).
4. U februaru ne propustiti ni jedan vikend i proveriti kako je na Staroj planini i obići Kopaonik.
5. Pa ako Bog da zdravlja da se uzme bolovanje u aprilu i taman ode u Tinj to bi bilo savršeno.
6. Onda bi kao šlag na tortu došlo da se sklopi ekipa i obiđe L2A glečer u julu.
Ljudi ja toliko prizeljkujem odlazak na skijanje da zadnjih par dana ja stalno sanjam skijanje. Ludim lagano :sm021:
Gde cu ove god. nemam pojma ali nadam se da cu parirat prosloj kad sam imao preo 20 dana.
Mislim da jedino fixno idem u italy jedno 10 dana. Ostalno standard, Vlasic, Kupres i nocno Kozara. Mislim da necu navracat do Jahorine mada sve je moguce
Totalno te razumem. Ja sam danas bukirao cerviniu&zermatt za 10.12. i odbrojavanje počinje.