Kop Mania druze vidis i ti se ljutis na nesto sto nije dobro i tako i treba,ali ja ti nikada necu reci ono sto ti meni napisa,JA TE PODRZAVAM U SVAKOJ DOBRONAMERNOJ KRITICI!Pozdrav,POP:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
Pogled za štampanje
Kop Mania druze vidis i ti se ljutis na nesto sto nije dobro i tako i treba,ali ja ti nikada necu reci ono sto ti meni napisa,JA TE PODRZAVAM U SVAKOJ DOBRONAMERNOJ KRITICI!Pozdrav,POP:ok:Citirati:
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Sta sam ti napisao
Brate razmisli malo, napisao si da se ski info ne azurira a pop te podrzao jer se ski info stvarno ne azurira. Kapiras sad? Cini mi se da kao da se ne udubljujes u ono sto te ljudi pitaju/kazu kao pre neki dan kad ti je covek trazio adresu da ti posalje CD a ti sta ce ti to?Citirati:
Dobro. Nadam se da vise toga nece biti i da cu se slagati lepo sa popom i ostalim ski manijacima i ostalim forumasima:ok:
:dziveli: pa naravno, ne radi se o slaganju ovde konkretno ne citas pazljivo, pa nastaje zabuna, ali sad je sve :ok:Citirati:
Opet se ski info ne azurira
pa mozda covek ima vaznijih obaveza:dontknow:Citirati:
HOCE LI OVAJ ADMINISTRATOR VEC JEDNOM DA AZURIRA SKI INFO ZA KOPAONIK? DANAS JE 5. FEBRUAR A INFORMACIJE STOJE JOS OD 1., PA ME INTERESUJE KADA BIH MOGAO DA OCEKUJEM INFORMACIJE SA KOPA?
Izvinjavam se, bio sam odsutan par dana. Od sutra ce bit OK!Citirati:
Originalno postavljeno od Johny The King
NADAM SE!
HVALA U SVAKOM SLUCAJU NA INFORMACIJI.