-
Misli da nećeš pogrešiti ako uzmeš progresor 9+.
Upravo vozim tu skiju 170cm,tvoje sam visine ali kilaža nešto veća i prezadovoljan sam kako se ponaša u svim uslovima na stazi.Desetak njih kojima sam dao da probaju skiju je veoma zadovoljno skijom.
Kao što Zloglasni reče worldcup sc se dosta loše ponaša na mekom snegu a i kada na stazama ima dosta neutabanog snega(vozio sam pre progressora).
Za progressor 8 mislim da je malo mekši i bez titanijuma ali ga nisam vozio kao ni ostala dva modela koja si naveo.
-
[QUOTE=stekan;55029]@Nemanja, s obzirom da imam određena iskustva sa skijama struka 90 mm i na uređenoj pa i vrlo tvrdoj stazi, postao sam veliki pristalica ovlaš širih modela.
@Zloglasni:
1. Podržavam prijedlog za Avenger 82, ali preferiram Carbon verziju umjesto Ti verzije. Čika Pera iz Salt Lake City-a je bolje ocijenio Carbona, a njemu vjerujem.
Znam da zvucim ko zena ali Carbon je mnogo ruzan :sm022: sem ako mi je promaklo da dolazi u jos nekoj boji sem ove prljave narandzaste.
-
Thnx ljudi.
Da vam olaksam - Avengera nema ovde u ponudi...
-
Ja glasam za FISCHER, pa koji god.. ne znam da li kod nas ima da se nabavi progresor 10+, ali sve preporuke, vozio jedan dan, ali i po zaledjenim i po nizim delovima skijalista sa mekanim snegom, svuda se daska pokazala odlicno! Inace imam rc4 race sc i jednog malo duzeg i malo starijeg rc (165 i 175) koje su zaista odlicne za zaledjene i tvrde staze, definitivno... Pored toga, ove zime sam definitivno napustio starog rosinjola 9x oversize Ti sa duzinom 167 koji se takodje pokazao kao odlicna skija...
-
Muchi me trenutno dostupnost fischera - uglavnom je moja velicina rasprodata - ono sto je u ponudi ostalo je oko 170 - 175 cm.
10+ sam isto uzeo u obzir za razmatranje. Ali nema velicine vise...
Nekako sam se blago "prigrejao" za Head Chip skije. Sa oko 1300eur na 740 eur popust sam nasao. Progressor 9 za oko 800 eur...
-
imas u Gori fischer superrace rc4 165cm za 67k dindzi... ali proveri za svaki slucaj... ;)
-
Samo sto sam ja u Japanu...
-
Haha, onda lepo umesto rc4 jedan sushi sake :)
-
Da - al u ponedeljak ja kao idem na skijanje :) A na sushi-ju ne moze da se skija :D
-
Vidi stvarno Japan... E pa očekujemo jedan izvještaj sa japanskih skijališta :dziveli: