Šta kod vas ne pada snijeg, ovdje kod mene ima snijega na izvoz, pada ko lud, ako ce vam zatrebati budem vam poslao!:D :ski: :kez:
Pogled za štampanje
Šta kod vas ne pada snijeg, ovdje kod mene ima snijega na izvoz, pada ko lud, ako ce vam zatrebati budem vam poslao!:D :ski: :kez:
Kod nas kazu sneg ali tek od sutra uvece
Pozdrav ISIA,kako si ?Nema te dugo,a nisi mi odgovorio na pitanje da li hoces da budes u SKI MANIJACIMA?A mi vec nabavili jaknu i kacket za tebe,hajde odgovaraj i postani sef filijale ZAGREB!Pozdrav,POP:yay: :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
Ma ima mene, ali trenutno vise gledam posto nemam nista pametnoga za reci jer se sad uglavnom dogovarate oko skijanja u Vašim krajevima, a tu neznam bas puno pa eto ucim od vasih postova!
Inace sam odlicno, sad malo skijam tu po Zagrebačkom gorju (Sljeme), a onda za par dana gibam u St. Anton!
Naravno da bi htio da budem SKI MANIJAK, ali trebamo da dogovorimo neke stvari, mozda kad dođem u Beograd, tesko je to ovako, imam i ja dosta pitanja, a sigurno i Vi za mene, kako postati Ski manijak (osim da volim skijanje, to smo vec rezimirali, znaci volim), sta trebam napraviti, gdje, kada, koliko......:dontknow: :kez: :yay: :ski:
Pozdrav SVIM SKI MANIJACIMA:dziveli:
Sta treba da radis,da vrsis popularizaciju ski sporta i da ljude koji vole ski sport povezujes ovim putem ili organizacijom poseta po planinama koje su nam zajednicki dostupne u ovo mozda malo nepovoljnom vremenu za obe zemlje.Za sada toliko a kada se budemo videli imacemo o cemu da pricamo.Pozdrav POPCitirati:
Originalno postavljeno od ISIA_extreme_carver
Hm, da, nije baš idealno vrijeme, ali potrudit cu se i vidjeti sta mogu da napravim, mislim da u pocetku ce to ici malo teze, ali s vremenom bude bolje, u svakom slucaju ja sam ovdje, bit cu aktivan i pomoci koliko mogu.:jester:
Divčibare u „karavan” (moj „kućni zmaj” + 2 prikolice) varijanti, 2. ili 3. januar, naravno, ako bude bilo snega.
Možda naletim na nekog MANIJAKA tamo?????:dziveli:
P.S. Momci, dajte već jednom prcizirajte te uslove za pristup u članstvo SKI MANIJAKA. Mislim, količina piva po kandidatu, broj padova, broj polomljenih skija tokom sezone i sl.:cug::yay::ski:
Pa da vidimo možemo li da ispupnimo uslove:ok:
Poz,
Ski Bato postao si SKI MANIJAK,napisi koju velicinu jakne nosis i nas si!OK?A :dziveli: moras da popijes na uclanjivanju najmanje gajbu+:cug: kajsijevace ili vatrene vode iz Asterixove cuturice 2 dl i onda polazes:hair: teoriju:glavaozid dok ne:sleepy: .Pozdrav tebi tvvome zmaju i prikolicama,POPCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
PoPe,
PA JA REKOH DA SAM PENZIONER!!! Ali, za članstvo u MANIJACIMA počinjem s kondicionim treninzima:cug: kol'ko odmah!!! Uostalom, idu praznici, pa ću da radim na poboljšanju forme:yay:. Nadam se da ću na incijaciji novih članova uspeti da prođem tako zahtevne testove i pokažem odgovarajuća teorijska znanja!
Jakna, veli. 48-50, tj. M.
Hvala na pozdravima!
Ski manijak...
Evo vodim 8 ljudi sa sobom na skijanje i sve sam ih ja naložio...
I tako još svašta nešto radim...
Pa ako mogu da se prijavim za tu jaknu...:rolleyes: