10x, nesto cuh da ce dnevni biti 12EUR (nedeljni 70), nije bitno naravno, samo rek'o da pomenem..
Pogled za štampanje
10x, nesto cuh da ce dnevni biti 12EUR (nedeljni 70), nije bitno naravno, samo rek'o da pomenem..
Jel to sigurno, a postoji li deciji ski pass
Trebalo bi da je deciji 1/2, tako je barem na Bjelasici (na Bjelasici je 5EUR deciji a 10 za odrasle, izgleda ove godine 100 sezonski za odrasle, 50 za decu). Verujem da se pridrzavaju istog principa i na Durmitoru, mada jos decu nisam vodio (premala su) na zicaru pa ne znam.
Evo nekih informacija i na http://www.montenegrobeauty.com/inde...trana&strana=3
To za 12EUR/dnevni sam cuo na TVCG pre neki dan, bila je neka emisija o turizmu pa pregled svih centara i sl.. E sad, mozda sam nesto pomesao, ko zna :).
hvala pope,vec smo rezervisali termin na kopaoniku 04.02. u svakom slucaju hvala,ako budete gore:cug:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ma razmisli ti ipak pa makar na par dana!:cug: :dziveli: :glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od bojo
Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Ja sam danas procitao u Novostima da ce ski pas na Zabljaku biti 12 Eura
ako su staze kako treba i ako sve funkcionise,ako si ti zadovoljan skijanjem onda nije mnogo...kop je 93eu za 7 dana...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
reci mi za uslove? koliko je smestaj?Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ma sica 65 Eura za vilu u koji stane 6 ljudi
Bane je u pravu za cenu,a moze stati 8 ljudi jer dvoje moze daspava u dnevnoj sobi:dziveli: :cug:Citirati:
Originalno postavljeno od bojo