Originalno postavljeno od
symbad
Mogu: Ja nisam preprodavac koji prodaje tonu stvari. Prodavao sam jednu Spyder jaknu koja je kupljena u njihovoj radnji i koja je imala tonu papira i racun da je originalna. Eventualnom kupcu sa ovog ili bilo kog drugog sajta bih je poslao AKSom i kupac moze da je vidi i isproba pre nego je kupi, ako utvrdi da je fals, lepo je ne uzme nego je kurirska sluzba meni vrati i onda ja sa snosim troskove postarine jer sam prevarant jel tako?!
Meni se desilo da sam u USA iskesirao $1500 za najnoviji MacBook Pro, eee iskesiram i odem kuci, posle jednog dana primetim da lap ladno ima 3 mrtva pixela :-) Vratim se u radnju i znas sta mi kaze: Ne mozemo da vam vratimo novac niti da vam damo drugi jer mi nov Mac smatramo defektnim ukoliko ima najmanje 8 mrtvih pixela. E tu lepo na snagu stupi SRBIN. Jebem im sve po spisku u sred radnje u kojoj je imalo barem 50 ljudi, znaci toliko sam se drao da sam u jednom trenutku mislio da ce i policiju zvati. Razumeo bih ja njihov policy da su se bad pixeli pojavili posle 3-4 meseca, a ne odmah :-) Tako da posle bogami jedno 10-to minutne svadje ja uspeh da dobijem glanc nov koji sam 3 sata isprobavao u radnjiu sa sales representativom ne bih li uocio neku nepravilnost, na svu srecu ovaj je besprekoran :)
Slazem se da ima dosta prevaranata u svakom segmentu trgovine i zato i treba biti obazriv pri kupovini.
Pozdrav.