Predlozi za himnu:
Azra-Balkan
Sarlo Akrobata-Niko kao ja
Ivan Gavrilovic-Zima
Bijelo Dugme-Ajmo u planine
Pogled za štampanje
Predlozi za himnu:
Azra-Balkan
Sarlo Akrobata-Niko kao ja
Ivan Gavrilovic-Zima
Bijelo Dugme-Ajmo u planine
Na svim glecerima u Alpima je zadnja dva dana palo 20-30 suvog prsica, a od jutros je sunce bez vetra......a mi sedimo ovde i raspravljamo o himni :glavaozid
Gde si VANGA opet si bacao koskice za prognozu....niko te nema takvog!Pozdrav !:dziveli:Citirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Najbolje da nam Beogradski sindikat uradi himnu!
:sm017: :sm017: :sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od DRAGON
Pozdrav svim manijacima!!!:cool:
Ne preteruj Mitjo... mislice neko da je istina pa ce da dodje da mi uteruje... reket, mislim, pa tju posle stvarno da radim :bootyshak :bootyshak :bootyshakCitirati:
Originalno postavljeno od pop67
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Zbog multi-ovog/onog naseg Udruzenja predlazem Elektricni Orgazam- Igra R&R cela Jugoslavija (i onako je od pre neki dan definitivno vise nema)Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Ljudi hajde da umiksujemo SVIRA ROCK & ROLL CELA YUGA,BALKAN i MANIJAK,pa da takav mix bude himna!Mali MITJA ce da odradi pricu,ali mix od celih a ne secenih pesama!Pozdrav svima,e stvarno ste kreativni i kefalo vam radi 1000 na sat.Stvarno ste SKI MANIJACI!:sm017: :dziveli: :sm018: :hair: :sm017:
joj ljudi evo me..nisam vmma se javljala,jel se nisam znala ponovo ulogirat,no uspjela sam ,tj vaš webmaster mi je pomogao...nadam se da ste ok..ovdje je hladno,pogotovo navečer......
uti
posebna zahvala hehe i pop-u