Pa onda idemo na Hinter Mitjo ;PCitirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Pogled za štampanje
Pa onda idemo na Hinter Mitjo ;PCitirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Aj vodite i mene.Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Ovo "vodite", mislim bash bukvalno...:sm022: :sm022: :sm022:
Dok se vi zezate, mali Mitja radi kao pchelica...gotov je video spot ski manijaka i moze se downloadovati sa sledece adrese:
http://www.megaupload.com/?d=RRYR1Q3B
Samo ti Mitjo radi. Svaka cast.Citirati:
Mali Mitjo svaka ti cast,lepo si ovo uradio samo treba iz celog materijala izdvojiti najlepse i najbolje,a ovo je delic onoga sto imamo.U svakom slucaju svaka ti cast radis kao pcelica PAVA!Citirati:
Krecho:sm017::sm017:!!! Naročito mi se dopada kraj. Prava akciona scena!!!!
Pozdrav svim ski manijacima dugo me nije bilo, razlog je posao nisam imao vremena da sednem za komp,skinuo sam spot i sta reci nego svaka cest!!!Dali je neko raspolozen za rafting Tarom,mogli bi se organizovati i otici na najlesu reku u evropi a i sire
A evo i mene,
tjopavog VRAGA:ski:
vidim da se POP bas aktivirao, pet njegovih postova pa jedan NASH:bootyshak
Pozdrav svima i dajte ljudi, radite nesto, makar to bilo i zidanje (pozdrav hehehe):sm018: :cug:
Hvala druze... brzo cu ja ovo da otkacim pa se vracam pravom poslu (manijackom, naravno)....Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
E ljudi ovaj moj saboras po povredi hoce nacisto da me upropasti,pa moram da odgovaram na poruke,hajde i ti cesce pisi pa cu ti odgovarati ili se javi pozeleo sam da te cujem!
@hehehe-druze moj zavrsices ti taj posao pa ces da nas zezas posle sa visine i jedno1200kvadrata!