Moramo i KECELJE stampati sa SKI MANIJAK!Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
Pogled za štampanje
Moramo i KECELJE stampati sa SKI MANIJAK!Citirati:
A bez opreme nista sto je i normalnoCitirati:
Originalno postavljeno od pop67
Bato ima da budemo atrakcija,gde god da se pojavimo!:sm017: :dziveli: :cug: :yay: :sm019:Citirati:
ojllaal..thx za objašnjenje,ovo dunđer..ja imam jednog učenika,koji se tak preziva..još ne znam za Provance,no onak 90% da ću ići,samo ne znam datum...uhhh bilo bi ludo se skijat i uživat...manijaci..pozdravlja vas manijačica...nadam se da ste dobro,ja sam danas bila na Sljemenu,e da nisam se skijala;-)))..malko sam planinarila
Joj, rechi podrshke... mislish da bude ravan kako bih posle lakse :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid ???Citirati:
Originalno postavljeno od Krecha_86
Hvala Mitjo, mali Mitjo!
Yesss!!! Super, taman su me dundjeri navukli na "zidarsko"...Citirati:
P.S. Za neuputjene, "zidarsko" pivo je ono od pola litra, a posto je zidarsko onda se zove jos i "pivo od pola kila" ili "veliko"...:sm004:
Uti, nije ti Pop objasnio najbolje, dundjeri se zaista bave zidanjem ali to su ljudi koji ti oderu kozu s ledja i tvoj novac ocas postane njihov (na vise nacina....)Citirati:
ojlalla...ajde da me bar neko doživljava od vas manijaka......manijačica uti
Lenka Dunđerski, Laza Kostić, Santa Maria della salute.... http://www.srpsko-nasledje.co.yu/sr-...rticle-11.html
Shta je ovo???
Pa zar malo vrucine moze smetati SKI MANIJACIMA da napisu par slova?
Mislim, stvaaaaaaaaaarno.... citav dan ni jednog posta... sta ce tek biti kad pocnu prave vrucine?
Pozdrav manijacima i manijacicama!