Isplati li se sjutra kretati put gore?
Pogled za štampanje
Isplati li se sjutra kretati put gore?
Evo Mikeli slika. Bilo je nekih koji su uveli novi nacin sjedenja na dvosjedu. :sm019:Ako se uzmu u obzir vremenske prilike i kisa koja je padala ujutro kad smo stigli, skijanje i nije bilo lose...Radile su sve zice, cak i Kljuc. Staze su korektno drzale do pola 2 kad smo mi krenuli. Snijega ima duplo vise nego bilo gdje u okruzenju, ali izgleda da nije jos uvijek savladana lekcija spremanja staza kad snijega ima ispod metra. Danas sam se i licno uvjerio da je ski centar mogao da funkcionise u punom kapacitetu da se htjelo raditi. Ovako, oni su samo naisli sa ratracima i utabali to sto je palo. Mogli su komotno da staze naprave uzim i da sa strana nabacuju snijeg. Tako nebi bilo niti progledanih dijelova staze, niti siblja, a neravnine bi bile ublazene. Da ne zaboravim reci, nije bilo prijatno brze voziti preko neravnina, posebno meni jer mi je na zalost ovo bio prvi skijaski dan. Kljuc je bio korektan, ali nekako sa bas losom vidljivoscu, tako da se nismo puno zadrzavali gore. Mi smo znaci krenuli oko 2 sa parkinga i moram reci da je bio FULL!
Sve u svemu jedna dobra dvojka, ako se uzme u obzir jugovina i mokar snijeg. Vidjecemo kako ce biti sjutra.
@mozzohn
Mislim da nece biti puno losije nego danas...
Slazem se @Ex.. Mislim da losije nece biti sigurno. Hvala na skijama, pa da sjutra neke nove isprobam:)
Nista Milose...Uzmi neke koje ja vozim, Rossignol os9 ili Dynastar speed...mozes i onaj Blizzard titan sto ti rekoh
Hvala na informacijama... I ja sam sjutra gore... :-)
ExBaker, hvala na slikama i izvjestaju sa staze. Ja i sjutra radim, ali cu u srijedu konacno biti slobodan pa se nadam skijanju. Uzivajte i sjutra, i naravno postavite slike kada se vratite, da mi koji ne mozemo poci na Jezerine bar gledamo...
Nije što je naš drug Srećko, nego smo stvarno dugo čekali na otvaranje normalnog rentala skija i ostale opreme u Kolašinu.
Kada se krene put skijališta i dođe do groblja (još uvijek u gradu) - s desne strane - ne može se promašiti. Odličan izbor skija i ostale opreme - bordovi, sanke, kacige... Izbor skija odličan, uzeh jedne ženske "gajnc nove" i skije i pancerice. Mislim da su i cijene korektne.
Inače, skijanje na Bjelasici juče ok, mogli su bolje pripremiti staze, ali može.
Jeli ko bio danas na snijeg ?
Bio sam ja i danas! Staza led veci dio dana! Jos jedan + za ExBakerov ski rental, danas uzeo druge skije i opet odusevljane! Definitivno je ovakav servis hvalio Kolasinu!