Ko je razumeo Stekana – shvatiće:sm004::ok:
@Pop67 i svim ostalim MANIJACIMA: HITNO, ali HITNO!!!! potreban logo SkiManijaka u elektronskom obliku!!!!! Ne dolazi u obzir ovaj sa kačketa slikani za avatar, već originalni file.
Pogled za štampanje
Ko je razumeo Stekana – shvatiće:sm004::ok:
@Pop67 i svim ostalim MANIJACIMA: HITNO, ali HITNO!!!! potreban logo SkiManijaka u elektronskom obliku!!!!! Ne dolazi u obzir ovaj sa kačketa slikani za avatar, već originalni file.
daj mail... imam corelov fileCitirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
oops!!! pardon... u stvari nemam logo, imam samo oba natpisa SKI MANIAC, ako moze to... saljem o'ma'
sad imam toliko... jbg...
Pa ne gradim ja Skadar na Bojani Mitjo... uh druze, ne staj mi na muku, na'eb'o sam... skroooooooz....Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
@hehehe: 'FALA PUNO!!!! Sad sam vid'o! Čuj vid'o, skin'o!!!:ok:
Nadam se da će da posluži. Ali, i dalje ostaje molba za kusur znaka... Pa, kad bude...:yay::dziveli:
Pope,Pope jesu li to tebe oci pocele da izdaju u cvjetu tvoje najranije mladosti kad najljepse cvjetavas.Prvo ja sam predlozio 10-11mj za odrzavanje dana Ski Manijaca,a Vrag je predlozio da to bude oko EXPOZIM-a i ja sam ga samo podrzo u tome racunajuci da ce nas se jako puno skupit u te dane u BG.A drugo moj odgovor Vragu se odnosio samo na dolazak na EXPOZIM,znaci nikakav dan Ski Maniaca nije spominjan.Moji prijedlozi su bili ja se nadam dobronamjerni,gledajuci da nas se sto vise skupi.Sto se tice mjesta i vremena ja cu dati sve od sebe da se pojavim,ma gdje god to bilo:sm018: .Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Vujche nista mene jos uvek ne izdaje,obzirom da si spominjao 10-11 mesec, a EXPO ZIM je nekako bas u krajem 11 i pocetkom 12 meseca,a obzirom na podrsku Vragu ja ne znam sto ti mislis da me bilo sta izdaje,samo sam ti skratio put prijatelju moj za 200 km i dodao mogucnost da skijas dva dana kao i svi mi!Usput ja sam ti neka posebna vrsta ne CVETAVAM u prolece,ja CVETAM ZIMI kada sm na skijama!Znam da nista nisi mislio lose jer nisi kvaran posto si skijas i SKI MANIJAK.POzdrav!:dziveli: :yay:Citirati:
Originalno postavljeno od vujche
Te dan ovaj, te dan onaj. Ako mene pamćenje u ovoj mojoj penziji još uvek dobro služi, čini mi se da smo se saglasili (možda ne zvanično) da PRVO OFICIJELNO okupljanje manijaka svake godine bude na dan 25. septembra. Ove godine - u Beogradu. Na taj dan je, ako se ne varam, negde oko 20,35h Crazy Kong prvi put javno spomenuo ideju da se formira grupa pod imenom SKI MANIJACI. Taj dan je stoga uzet kao ROĐEN - DAN udruženja, termin za prvo zvanično okupljanje (na suvom:glavaozid) i sprovođenje aktivnosti u vezi s obeležavanjem datuma kao takvog:dziveli::cug:.
DAN SKI MANIJAKA zamišljen je kao centralno godišnje druženje SKI MANIJAKA na snegu:ski:, otuda i ideja da to bude 14.02. odnosno, nakon konsultacija levo-desno vikend u februaru.
Naravno, tu su i sva ostala druženja/skijanja/okupljanja i sl. Ova dva mu dođu kao zvanično „suvo” i zvanično snežno.
„A PROBLEMI - REŠIĆE SE!”:cool:
@ Bata: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
Bice i kusur, nadam se uskoro (dok resim ovo sa Skadrom na Bojani, tj. Lepenici... ("...tekla rekaaaaa, tekla, tekla reka Lepenicaaaaaaaaaa....."))Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
P.S. Vidis koliko sam puk'o... pevam od muke...:glavaozid :glavaozid :glavaozid