Bravo maistore!!! Francuska nego šta!!!:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od lujo manga
Pogled za štampanje
Bravo maistore!!! Francuska nego šta!!!:ok:Citirati:
:ski: I Francuska i Austrija i Slovenija ...
Mada bi manijaci mogli da se organizuju i odu do Bugarske na jedno dobro :ski: i :cug:
Evo jedne lepe informacije,dobili smo mogucnost da izaberemo mesto ili vam STAND na EXPO ZIM-u koji za vasu informaciju ove godine ide od 30.11.-03.12. i odrazace se u u najvecoj HALI 1,ove godine prvi put zajedno sa sajmom TURIZMA.Ljudi da li znate sta to znaci?Koliko ce ljudi posetiti sajam u tom periodu?Koliko cemo kontakata tada imati sa razlicitim udruzunjima,firmama,turistickim agencijama i sl?Ja sam odusevljen i iskreno ne mogu docekati pocetak zimske sezone....
...ali zato organizujemo skijanje na HINTERTUX-u:hair: u periodu 05.08-10.08.2006.:yay:
Cenu i prevoz jos uvek neznam jer skupljamo ponude ali za par dana cemo izbaciti sve oko ovog LETNJEG skijanja na gleceru!
Sve vas puno pozdravljam,POP:sm018: :sm017: :dziveli:
Mozda nebi bilo loše posjetiti Hintertux u periodu septembar-oktobar.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Niže su temperature a mogu se očekivati i padavine.
Sve u svemu ideja je super!!!
:sm017::sm017::sm017::ski::ski:
Glecer? Uh, to bi bilo zahvalno i za medijsku promociju. Kao, "Skijali usred leta" itd...
SPONSORS WANTED!!!!!!:ski::ski:
Rano prijatelju,rano,bez obzira sto je glecer u tom periodu radi samo par staza.Kako je jedan od rijetkih glecera koji rade jako puno se reprezentacija skupi tamo u tom periodu.Sto se tice skijanja ono je moguce do 12h,eventualno do 13h jer ti temperatura ne dozvoljava duze.Po meni puno bolja opcija 10 i 11mj. i nize su temperature i puno vise snijega ima.Ako bi se islo tek toliko da se kaze da smo bili u sred ljeta na skijanju ne bi nam bilo na zdravlje,jer dati 35€ dnevno za ski-pas da bi skijo 3-4sata mislim da je malko previse.Ovo su informacije od moje ekipe koja je bila prosle godine 01.09.Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Izvini al sta smatras pod prihvatljivu ponudu ako uzmemo u obzir da je Val d'Isere po ocjenama razno raznih ski-magazina,takmicara a i nas rekreativaca najljepse skijaliste na svijetu:sm017: .Citirati:
Pope,
lepa informacija da smo dobili shtand. Nadam se (99%) da cu i ja biti sa vama sva cetiri dana da promovisemo MANIJAKE i skijanje. Ponecemo laptopove, slike, snimke... napravicemo BOOM!!!!
Samo da do tada ti organizujes da dobijemo dukserice, jakne i kachkete.
Mislim da kad se pojavimo, svi ce nas mediji reklamirati jer cemo ih IMPRESIONIRATI!!!!
Sta mislite???
Vujche, ima li shansi da i ti dodjes na EXPOZIM?