ma ako je put kao prešle godine meni odgovara. Samo mi je bitno da nije srušen neki most, i da put postoji, rupe mi nisu problem :)
Pogled za štampanje
ma ako je put kao prešle godine meni odgovara. Samo mi je bitno da nije srušen neki most, i da put postoji, rupe mi nisu problem :)
Put postoji, ali kao što su ti mnogi rekli, veoma, veoma je loš i nesiguran. Osim što je prepun rupa, dosta je na momente i uzak i rizičan.
Čak i za motor nije zabavan, a autom je zaista noćna mora. Sa druge strane, nije gori nego prošle godine...
prošle godine sam išao 6-7 puta preko kalnei više mi odgovara nego da kružim 40km. Hvala za info
A one price o mostu koji se popravlja pa nece da bude gotov do pocetka sezone...?
Koji je to most?
Pa zavisi sta vozis :dontknow:
Jel znas koji je auto proglasen za auto godine?
Pa sluzbeni auto :sm022:. Evo i linka:
http://www.njuz.net/sluzbeni-automob...a-auto-godine/
Ako se ne varam kada dolazis iz pravca Knjazevca most koji je ispred Kalne tj. skretanja levo za Inovo i SP a desno za Kalnu odnosno ulazis u Kalnu. Bilo je ovde na forumu.
Tako je. U pitanju je most u samoj Kalni, neposredno pred skretanje ka ski centru kada se ide iz pravca Knjaževca magistralom Knjaževac-Pirot. Postojala je zaobilaznica kroz samo selo, ali verujem da u zimskim mesecima nije prohodna.
Iz pravca Pirota (i Svrljiga, ovim lošim putem o kome smo pričali) nema prepreka, jer se skreće desno neposredno ispred samog mosta.
Jel zna neko kada se ocekuje pocetak sezone na Staroj planini?
Sezona pocinje 13. Og nezvanicno....
Hvala ljudi.