i obavezno mi napisi kako je gore:cug:Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Pogled za štampanje
i obavezno mi napisi kako je gore:cug:Citirati:
Malo je falilo da se vidimo gore :( Kao što reče Stevan nikad ne planiraj unapred :glavaozid Ajde želim Vam lepo skijanje i prenesite utiske kako stoje radovi na drugom četvorosedu...Citirati:
PS. Inače sam na Kopaoniku od 28 januara do 11 februara pa ako neko bude bio gore u tom periodu neka se slobodno javi da se upoznamo.
Da li su krenuli:confused:
Jesu i vec s stigli, gore je jaka mecava:ok:
crazyju vrisnuo auto tako da ja nisam otisao... jebiga, a sve sam spakovao. kako sam se naprzio, a sad sam smoren... i sinoc sam bio... drugi put... koliko znam samo su stevan, pop i bojan otisli, bar neka se oni izdivljaju i topicuju kako je bilo
Sve znam brate sta mislis kako je tek meni, pored kola i svega:mad:
ti radis pa kao zbog sljake itd, a ja se jos organizovao na poslu i desio se taj peh.
:mad: :mad:
mozes misliti kako je tek meni bilo...
ma bice toga, nego sam ja uzasno nestrpljiv... sto zaista ne lici na mene :D
Gore je veliko nevreme trentno i rade samo tri staze, tako mi javio Pop
sad sam se cuo sa ortacima koji su gore,kazu da je bas lose vreme da pada sneg kao na takmicenju,sede i piju,ne skijaju....neme veze,neka pada,pada...kad ja odem pocetkom februara neka bude metar utabanog snega...Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Neka ga:ski:
onda je mozda i bolje sto se crazyju sje*o auto :)
Oni skijaju
a mi se ovde smaramo ko budale:glavaozidCitirati:
kad ocekujete da ce stici sa Kopa?
Pa otisli su na vikend, znaci sutra valjda ako ne produze. :ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Symon
E Bata Bane, ovo ti necu zaboraviti:mad:Citirati:
1. crazy kong
2. pop67
3. stevan
4. bata bane
5. dyape_zmay
6. misko
7. amater
moze tako?! :)
Cestitam!!! :yay: :yay: :yay: na prvom uspesnom ski vikendu, zima je tek pocela i nadam se da ce svaki sledeci biti veci i bolji!!!Citirati:
Hvala ti, dyape:ok: ali nije meni vazan redosled, nego me je povredilo to sto me se Bane nije ni setio:(Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
znam, siguran sam da je slucajno bilo i nemas frke, drugi bi se setio i dopunio. zato smo svi tu, ne moze jedan da pamti sve :)
A, pa vama je bas bilo lepo. Meni i dalje traje skola, pa malo teze, ali sve se menja tamo posle Nove. Valjda ce biti jos puno slicnih vikenda.
Ma opusteno, zezam se ja malo:ok:Citirati:
Pozdrav za sve "stare" ski manijake.Ja sam skijas u zacetku pa se pitam da li covek sa 120 kg i 177cm uopste moze biti ski manijak.Sve ovo plus 42 godine.
Pozdrav Symon,
Bas takve trazimo da se pridruze manijacima :)
Po ko zna koji put, nije bitno koliko je ko visok ili nizak ili tezak ili cak kako skija bitno je da VOLI SKIJANJE :ok: ...To je jedini potreban i dovoljan uslov da se bude SKI MANIJAK. :ski:
Samo za ilustraciju, sa nama je covek koji nikada nije stao na skije :eek: (mada mislim da proba po kuci malo :) ) a obozava ga i jedan je od osnivaca SKI MANIJAK-a.
Samo prati forum dalje i naci ces sve potrebne informacije kako da se upoznamo i skijamo zajedno.
Ma evo odbrojavam dane jos malcice jace od mesec dana pa cemo zajedno skijati na Zabljaku :ski: :yay: :ski: , a do tad ako je neko za jednodnevni ski na divci, cim puste zicu ja sam za. Za ove duze destinacije i vise dana ne mogu nista unapred da obecam.Citirati:
@crazy:
mislis li na stevana??? :)
jel idete vi na neki vikend :confused:
nikako...pocheo sam da idem na vezbe za kichmu koja je u loshem stanju,a vrat mi je u kritichnom,tako da sad moram da vozim kao zena :( mislim sad,ako bi se ishlo ovijeh dana na vikend :D shto se tiche srca,imam blog,al KAO to nije nishta strashno :D
drago mi je da vam je bilo ok,zao mi je sto nisam bio i ja,bili su mi gore par ortaka,slicni su vam utisci...ima dana,skijacemo... slazem se sa tobom sto se zena tice,meni je devojka bila instruktor kada sam pocinjao sa bordom i ja sam prezadovoljan sa onim sto mi je ona pokazala i impresioniran njenim znanjem...zena zmaj!:cug:Citirati:
Pozdrav za ski manijake koji su mi dali podrsku :) naravno i za one koji nisu :) :) i nadam se da cemo se naci na nekom ski vikendu posle NG posto do tada radim i pre necu moci :ok: .
pa,prichao sam sa likom,koji mi inache drzi vezbe,radi na kopaoniku,kao spasioc i rekao mi je da nece biti nikakvih problema,ako budem redovno ishao na vezbe :D
kad je sledeci sastanak :confused: :D
Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Ma daj druze moj greska se omakla, nema razloga za ljutnju, evo ja cu ako treba poslednji da se upisem
Ajde da organizjemo neki Kopaonik radnim danom, ja jedino tad mogu
E ajde da organizujemo neku Cortinu radnim danom :D :D :D
bane ,ako si raspolozen da idemo ove nedelje do petka (najkasnije subote) ja sam za. imam i ortka koji je trebao da ide sad u nedelju i sigurno ce biti raspolozen da ide i sada, jedino je problem sto on ne vozi. ako si ti 'za', zovi me pa da se dogovorimo.Citirati:
ajde, dajte da se dogovorimo sto pre.