Brugi je odlican. Probao ga juce. Drzi toplotu i odvodi dobro znoj. Ja sam uzeo XL gornji deo i L donji. Gornji deo su mi dugacki rukavi pa ih povrnem. Probao sa L gornji ali mi je dosta uzak a rukavi su mi isto dugacki tako da sam uzeo XL posto mi je komotniji. Donji deo XL mi je dugacak dok je L taman. I gornji i donji deo su dugacki tj. donji deo je dubok tako da se ne izvlaci uopste cak i posle celodnevnog skijanja, sedenja u kaficu, autu itd. Kad sam ga juce skinuo posle dolaska sa SP u Nis mirisao je na omeksivac :sm004:.
Icepeak je tanji i tkanje nije gusto kao sto je slucaj npr. sa Matrix aktivnim vesom. Bilo je hladno kada sam ga nosio. Nije mi bilo hladno u njemu ali sam osecao hladnocu kada sednem na zicu npr. pa dune hladan vetar. Ako se ne varam i on je 100% poliester. Dobro je provodio znoj. Ne oseca se znoj, barem ne kod mene. Jos jedna mana je da nije donji deo dovoljno dubok pa se povlaci i posle gola ledja. Meni tako stoji a neko drugi mozda nece imati tih problema. Treba probati. Ja sam kupio komplet na slepo onine preko tomas sport prodavnice iz Slovenije. Pisao sam vec o tome na ovoj temi. Kod nas ga je bilo u Sport visio prodavnicama. Toliko od mene u ovom javljanju :cug:.