Cekajte, zar meni iz Beograda nije krace preko Knjazevca u odnosu na Pirot (ako izuzmemo direktan put Svrljig - Kalna tj. Macak Road)?
Pogled za štampanje
Cekajte, zar meni iz Beograda nije krace preko Knjazevca u odnosu na Pirot (ako izuzmemo direktan put Svrljig - Kalna tj. Macak Road)?
Jeste,krace ti je..
Znaci Beograd - Nis (autoput). Nastavljas autoputem kao ka Pirotu..imaces posle par minuta neko iskljucenje Zajecar/Knjazevac..tu se iskljuci i samo pravo..
Usput imas mesto Svrljig i u samom Svrljigu na nizbrdici(sa desne strane puta) imas kafanu Kamiondzije!
Moj savet da tu rucate i nikako ne porucuj cele porcije..jer neces pojesti..vesalica ima 2kg kunem ti se..kobasice isto..znaci pola porcije..a cene odlicne!
Zatim nastavis ka Knjazevcu,i iz Knjazevca- posle Mol pumpe imaces skretanje sa desne strane za Babin Zub.
Srecno!
I meni je put preko Pirota bolji s obzirom da je kilometraza ista ili slicna a da je put Nis-Pirot mnogo bolji nego Nis-Knjazevac, sve je rano - ne penjete se i ne silazite sa Tresibabe.Od Knjazevca do Kalne i Pirota do Kalne imate skoro isto kilometara po slicnom putu.Jedina mana je sto nema "Kamiondzija" i naravno uzmite u obzir da sam ja poreklom iz Pirota pa sam mozda subjektivan.
Kraće ti je 5km!
Od Malčanske petlje (gde se skreće za Svrljig, Knjaževac) imaš oko 80km putem Svrljig-Knjaževac-Kalna a ako nastaviš na Pirot (Sopotska petlja) pa Kalna onda je 85km! Od tih 85km, 54km do skretanja je odličan magistralni put koji je uvek čist, prohodan, perfektan, kao što @nemanja1 kaže. Pa ti vidi... preko preče, naokolo bliže :ok:
A ako vam je do klope, ima kafana i u Nišu, okolo Niša pa i u Crvenoj reci pa kome je do jela nek pita ;)
ispred kalne,u duzini od 2km!
hahahaha pa sta je bre ovo???
Ovakav je put do ski centra koji ima najveci potencijal kod nas???
Bruka,ako je stvarno ovako...
jbt ovo kao da je slikano u oktobru ... nigde snega!?
Kad je dobar sneg ovaj deo puta je kao i ostali delovi, ne primecuje se razlika, ali ovako suv izgleda prilicno zayebato ...
Ovo ja ne prepoznajem ,mora da je to deo iz pravca Knjazevca ,tamo gde su radili most kod Kalne,a Ninic?
Bas je kalno ,a?
iz pravca Svljiga par kilometara ispred Kalne!
do zla boga kaljavo!
moj prijatelj je danas dosao putem Pirot-Kalna,kaze da je dobar ali se nisam upustao u neku dublju pricu,ja sam isao tim putem prosle godine,pun je rupa ,ne znam da li je popravljan,asfaltiran u medjuvremenu,ogradjujem se!
kako god okrenes najbolje preko Knjazevca,mi smo preko Kalne isli sluzbenim autom,tako da....
Hvala, put mi je poznat a i savet je na pravom mestu. Kamiondzijine carolije sam otkrio jos 97-98, i naravno prvi put smo se razbili od klope a pojeli smo nesto vise od polovine :sm022: Nekada je bila kobasica na metar, a corba bese dzabe ili za 1 dinar sto dodje na isto :sm019: