onda po logice taj krak bi trebao da se spusta u onu provaliju iza pocetne stanice:deal: ,video sam takodje da kod pocetne stan. krcmara imaju neke stepenice koje idu iz te provalije pa sam se pitao cemu sluze i evo odgovora:yay:
Pogled za štampanje
onda po logice taj krak bi trebao da se spusta u onu provaliju iza pocetne stanice:deal: ,video sam takodje da kod pocetne stan. krcmara imaju neke stepenice koje idu iz te provalije pa sam se pitao cemu sluze i evo odgovora:yay:
ovaj krak takodje izgleda veoma zapusteno:mad: :mad:
Prilog 143
Ne znam da se odavde nesto vidi ali evo slika duboke 2 i pocetka krcmara.
Mislim da u gornjem levom uglu naslucujem stazu ( a mozda i ne ).
Ipak i ako postoji staza onda je verovatno zapustena
iskreno da ti kazem sad sam malo bolje pogledao slikanu levu stranu i monogo mi lici na desnu,da ta tvoja desna nije slucajno leva:dontknow: :glavaozid
ono u uglu je ja mislim precica
Ako budu sledece godine pustili krcmar bilo bi dobro da srede i jednu i drugu stranu ( naravno ako postoji druga strana ) jer je to jedna od najboljih staza.
bilo bi dobro kad bi ocistili bukvalno celu planinu jer mislim da bi mogle da se naprave dobre satze u useku izmedju duboke i krcmara:)
cekaj zar pocetna stanica krcmara nije u ravni se pocetnom duboke 2,meni odavde izgleda ko da je ispred:confused:Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Prilog 144
Evo vrh zice krcmar mislim da staza ide sa njene leve strane ( na slici desno )