odrzava se forma, odrzava
zadnja slika u drustvo ucesnika trke cicibana
Pogled za štampanje
odrzava se forma, odrzava
zadnja slika u drustvo ucesnika trke cicibana
Lepo, lepo :)
kada ne skijam pravim sajtove :D
o5 ja neki mix...
http://d27ylsxkm6728c.cloudfront.net...56f8aa6ca1.gif
MIXCLOUD link
Prije nekoliko godina sam uzeo ovaj sistem za 15$ i tako je stajao sve do prije neki dan hermeticki zatvoren u paketu u podrumu...
sve dok me ove paklene vrucine nisu natjerale da ga raspakujem i renviram bilo je sve to u ocajnom stanju prljavo metri nisu radili ma sve je bilo katastrofalno
sve sam rastavio na proste faktore dolemio ocistio kontakte ocistio generalno (jos nije ocisceno do kraja ali je barem dezinfikovano ...
i zvuci genijalno najprijatnije sam iznenadjen sa dva Yamaha zvucnika (inac ne volim jamaha zvucnike)
nesto volim ove analogne metre cak sam i mp3 pleyar povezao preko kasetofona tako da svi metri rade u isto vrijeme...
uzivao sam do bola tacno sam dobio zelju da restauriram kakvo pravo pojacalo iz 70tih ala sansui 20000, pionir spec1 spec 2, marantz 1200b ili nesto od luxmenaa da ne pominjem mchintosh ili acuphase
trenutno lezim kuci i lecim gnojnu anginu. Bio na moru i salo koktele koktelisao i sad sav otekao
evo sada na putu do kuce naletio sam na ovu kombinaciju
radio radi ko doxa a pojacalo ima nekih zajebancija bice tu bogami povuci a i dobro mi ga potegni
ali sta je tu je izgleda kao solidan dugorocni projekat
pogledajte ovo dupli mono dizajn pa ovako nesto sada novo da uzimam nebih prosao ispod 2000$ a ja sam uzeo za 30$ pitao covjeka koliko je mislo sam da ce reci 150 za pojacalo kad on kaze 30 za oboje nisam se ni cjenko iako bi dao i jeftinije
kozmeticki izgleda solidno mada ima tu nekih bijelih fleka sumnjivog porijekla
Eto dok se Flexon zanimava srafcigerom i sprejom
da vas ja rashladim sa jednim pozdravom
Grossglockner 3798m/nv, 07.07. '12 leto gospodovo
nasoka Stuedlgrat