ccc...velika steta u najavi!
No comment:glavaozid
Pogled za štampanje
ccc...velika steta u najavi!
No comment:glavaozid
Nesto kontam, mi tu pametujemo bas ko da su ljudi iz ove renomirane britanske firme Beppler&Jacobson maloumni.
Poslovna logika im je zasnovana na jednostavnom pravilu da 'ko radi taj i grijeshi'. Dakle sto u opste da grijese, kad se moze obogatit i od preprodaje; Sto da se prave Englezi kad mogu bit Crnogorci.
Svaka cast na ovom neokolonijalistickom vidu preduzetnistva :sm017:
Eto :), sva sreća pa sve više ima konkurencije, pa nismo osuđeni na samo 1 skijalište :sm004: .
U očekivanju reagovanja medija na sve to :sm021: .
Prije desetak dana izašle su građevinske mašine na stazu,malko će je popeglati,tako da se može skijati i na 15 cm snijega.Kad bi bar produžili plavu stazu do međustanice bilo bi super.
Uh, bolje im bi bilo da srede put za početak ;). Ima tu mnogo stvari koje trebaju da se urade, ali bolje i to ravnanje staze nego ništa, mada je to (više) kozmetička izmena s' obzirom da su sve žičare "raspad", tj. stare i neremontovane kako treba.
Kad smo već kod ski liftova, bilo bi dobro da "Kluč" puste u pogon, taj tanjir ne radi zato što su tu žicu koristili za rezervne delove - a najbolja staza na Jezerinama!
Ne znam da li sam prošle sezone okačio ovaj video, interesantno je videti koliko je dan kratak - a ipak dovoljan za skijanje :D :ski:
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0
(10 januar ove godine, video je napravljen sastavljanjem slika sa web kamere)
14 sec dan :eek: :eek: :eek: to mora da je neka konspiracija u pitanju:confused: :dontknow:
Mislio sam kako je kratak dan u odnosu na noć :). A video je napravljen spajanjem fotografija koje su napravljene na svakih 10 minuta tog 10 januara...
ma znam ali malo sale nije na odmet:sm011: