Mozda se nismo razumeli, pomenuo sam Tigrovu Winteru i rekao da je, po mom misljenju, fantasticna guma
Pogled za štampanje
Mozda se nismo razumeli, pomenuo sam Tigrovu Winteru i rekao da je, po mom misljenju, fantasticna guma
ja sam 1.novembra stavio DUNLOP, sve zajedno sa balansiranjem i ventilima me koštalo 30 crvenih.......
http://www.internet-prodaja-guma.com...4d-91t/526927/
Michelin Alpin A4 195/65r15 91T
Jednu bitni stvar nisam rekao. Posto sam kupio auto novembra meseca pre par godina, sto zbog zakona i drugih stvari nisam mogao da nadjem gume da kupim. Dok sam registrovao auto, servis i druge stvari proslo je malo vremena. U prodavnicama su ostale samo extra skupe gume. Ova continentak TS 830 sada kosta oko 18 500 dinara. Ja sam kod jednog lokalnog prodavca polovnih guma nasao za mnogo manje pare a vozene su samo jednu sezonu jer su proizvedene prethodne godine. Dubina sare je bila 6-7 mm i bila je u odlicnom stanju. Jos ovu sezonu da je isteram pa cu da je menjam. U svakom slucaju je bolje da se uzme i polovna guma nego da se vozi sa letnjim.
Ja sam se 2 puta okretao na Kopaoniku pre par godina sa ibicom. Napred su bili lanci a pozadi letnje gume. Niti je brzina bila velika niti sam pravio neke nagle pokrete. Oba puta u krivini. Jednom dugacka krivina od Brzeca ka Brusu ali je bilo mnogo hladno a drugi put krivina na levo odmah ispod Marinih voda tj. skretana za PD Rtanj. Oba puta sam dobro prosao. Samo sam se okrenuo za 180 i stao. Okrenes ponovo i nastavis da vozis. Sledece godine na taj auto su montirane nove winter-e i odlicno su se pokazale. Jedina njihova mana je sto su malo bucne. Wintera se ni dan danas ne proizvodi u 205/55/16 dimenziji inace bi nju novu bez razmisljanja uzeo.
Inace mogu i hankook gume da pohvalim. Ne znam tacno koji je model u pitanju i ne znam u koji kategoriju one spadaju. Inace kolega je jako zadovoljan sa Goodyear Ultragrip 8.
jesi siguran da nema wintere u 205/55/16?
Eto ti ga :sm022:. Pa tad kad sam ja gledao pre par godina nije bila. A i nesto sam skoro bacio pogled na nekoliko sajtova i znam da nije bila u ponudi. Nisam ozbiljnije pretrazivao jer mi nije trebao. Hvala u svako slucaju da znam da ima za sledecu sezonu :yay:.