jeeee, mogu li i ja da dobijem kacket i majicu, obecavam da cu biti veran clan ski manijaka, pozzzz
Pogled za štampanje
jeeee, mogu li i ja da dobijem kacket i majicu, obecavam da cu biti veran clan ski manijaka, pozzzz
@jovanitZa: SREĆNE TI RANE JUNAČE!!!!! što bi rekli u narodnim epskim pesmama. PAŽLJIVIJE UBUDUĆE i da se što pre oporaviš!!!!:sm019::sm019::sm019:
@Stevan: :sm017::sm017: Alal vera za izveštaj! Sročio si ga... Svaka ti čas'!!!
Pozdrav za sve ostale manijake i požurite s prijavama popu za kačkete!
Bice za nekoliko dana slicica i opsirnije....:ski:Citirati:
Originalno postavljeno od Nemanjus
Inace, lednik je dugacak oko 500m:ski:
Izvinjenje - 16. JUL:sm017:Citirati:
Originalno postavljeno od wlad
Jovanitze,:sm018:
zelim ti brz oporavak i preporucujem terapiju bioptron lampom, meni pomaze samo tako, preporodila mi koleno.
JovanitZeeeeee ja ti preporucujem vec oprobanu terapiju rakijom,iznutra... Pomaze sigurno:dziveli: !!! Nemoj da se izlezavas vec se spremaj za leto i Durmitor...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Brz oporavak ti zelim!!!
@Pop mitjoooooooooo hvalaaaaaaaa :sm011:
@crazy tnx ;)
@joebananna povreda nije bila uzalud..jagnje je bilo fenomenalno,tako da mi ni malo nije zao xexe
@krecha mitjoooooo :) :*
@oggy hvala puno :)
@SkiBata xexexexexe super si..hvala
@vrag hehehe mija,hvala na savetu probacu
@bojo ej bre covece kakva crna rakija hahahaha mislim da sam dovoljno popila za narednih 5 godina
hvala vam jos jednom svima...super ste :*********
ShitZo, drz' se dobro i slusaj savete starijih.
Evo ti jos jedan savet: Nikad (ali nikad) nemoj da nosis granchice za jagnje u naruchju kad si na boardu, posebno ako pored tebe ima mushkih, makar bili i na skijama (iako nas vi boarderi bash i ne mirishete neshto).:sm022:
Pozdrav!
jotZo brzo ozdravi,
Pozdrav za tebe i mamu; ako ce da ti pomogne da brze zaraste da odsviram onu tvoju pesmu :)
@hehehe hahahahahahahahahahahaahahaha mitjo mitjo hvala na savetu ;)
@matrix eeeeeeej pedjaaaa bas bih volela da cujem jos jednom kako je sviras :)