Uh, al' sam ovo napisao:sm011:
Pogled za štampanje
Uh, al' sam ovo napisao:sm011:
Majstore ovo si napisao za 10!:sm017: :sm017: :sm017: :sm017: :sm017:
Jeste li na sastancenju pominjali julski vikend na durmitoru :confused:
@Stevan :sm017: :sm017: :sm017:
Za Durmitor ce biti objavljne informacije na forumu kada dodje vreme za to....cekajte ljudi sta ste navalili ima jos 2 meseca :)
Ovaj treci je najgori,guza mu je odrana...Ali ja moram da kazem da sam sa starim skijama probao da umesto stapova imam u rukama 1 "PRITKU" i mogu da se pohvalim da sam uspeo da savladam osnovne zavoje bez pluga.Ipak je fizicki jako zahtevno i skijasima koji imaju lakse rasterecenje na jednu stranu pravi strasan problem pri skretanju u suprotnu stranu!Stekane ti si kralj,veliki pozdrav:yay: :sm018:
Spremajte se za 17. Jul na Durmitoru:yay:Citirati:
Originalno postavljeno od Ice
Biche izlet na glecer,skijanje i malo takmicenje + after party + vrijedne nagrade + gosti iznenadjenja + gratis ski oprema za oni koji je nemaju + ........
Skijanje u shorcu:ski:
Mislite o tome:sm004:
Pozdrav
Naravno, ali da znate, SKIJANJE na Durmitoru je planirano za vikend 17.og JulaCitirati:
Originalno postavljeno od CrazyKong
Direktna autobuska linija + povlashcene cijene smjeshtaja...
Cekamo vas....
Javicu se uskoro sa novim informacijama
Jao brate toliko sam se trudio da nadjem pravu zamenu a ti iz prve je nadje za obojicu!:sm017: Samo jos da dogovorimo sa Krechom86 da nas ne forsira da ga jurimo i bice sve u redu!Citirati:
Originalno postavljeno od vrag
Prvi put cujem da postoji mogucnost letnjeg skijanja na Durmitoru! Ajde koga ne mrzi nek malo pojasni o cemu se radi, na primer, koliko je dugacka staza, jel ima dovoljno snega itd...
Pozdrav svim manijacima muskog i zenskog roda!
Nema mi smile-ica :(
:glavaozid :sm022: :cug: :dziveli: aha evo ih