Ovaj je NAŠ definitivno. Manijak, par exelance... nema šta...
http://img273.imageshack.us/my.php?image=slika138wd.jpg
Pogled za štampanje
Ovaj je NAŠ definitivno. Manijak, par exelance... nema šta...
http://img273.imageshack.us/my.php?image=slika138wd.jpg
Tako cemo i mi u Julu na Durmitoru :ski:Citirati:
Originalno postavljeno od hehehe
Juli??? Durmitor??? Može!!!!
P.S. Gledamo li se danas na UO????
Moze Durmitor... al za danas... mrka kapa... predsednik ne zove nadzor.... (to je valjda i normalno... :) :) :) )Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Ni nadzor nece zvati predsednika kada bude imao sta da nadzire....Moramo da radimo,svako svoj posao i bicemo mnogo jaki!Pozdrav
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ne dao Bog da zovemo i da prozivamo predsednika... :couto: :hair: :glavaozid
Daj zadatke predsednice!!!
Eeeeeeeeeeeee... da li je to nama nas vrag dosao????
Di si care?? Kako koleno?
Dajte bre ljudi, kakve pecenjare????:glavaozid
Meni i Popu trebaju kolenca od VOLA:sm022: :sm022: :sm022:
Samo za popa i vraga: Pripazite vi ove sa slika... te govedje, svinjske, jagnjece... ostavite nama... :sm021: :dziveli:
Postovani Manijaci,
Izuzetna mi je cast i veliko zadovoljstvo da vas obavestim da je Upravni odbor Udruzenja odrzao svoj prvi sastanak, koji je protekao u radnoj i izuzetno konstruktivnoj atmosferi, uz povremene, veoma duhovite i, za nas Manijake inace karakteristicne, upadice.
Na sastanku su razmotrena brojna pitanja (kako strateska tako i operativna) i izazovi koji se pred nase Udruzenje postavljaju u prvim danima njegovog postojanja i donete su adekvatne odluke povodom istih.
Odredjeni su kratkorocni i sredjnorocni ciljevi, usvojeni odgovarajuci planovi i izvrsena je, tim planovima primerena, podela posla izmedju clanova UO.
Zvanican izvestaj sa ovog sastanka, kao i Zapisnik sa Osnivacke skupstine, bice dostavljen clanovima Nadzornog odbora Udruzenja do kraja ove nedelje.
Ostali clanovi Udruzenja (bar oni koji zive u Beogradu i okolini), kao i sira javnost, ce vise detalja o ciljevima i planovima Udruzenja moci da cuju u petak, 12.5. u 12:30, na talasima Radija "Studio B" (100,8 MHz), prilikom gostovanja predsednika i potpredsednika "Ski Manijaka" u ovoj cenjenoj medijskoj kuci.
Naredni sastanak UO Udruzenja ce biti odrzan najkasnije za mesec dana.
Srdacan pozdrav svim sadasnjim i buducim Ski Manijacima!